Összes oldalmegjelenítés

2012. március 20., kedd

NagyLaci 50 éves

Vasárnap Szécsényben voltunk és megünnepeltük NagyLAci 50. születésnapját. Ha már ott voltunk a márciusi születésű Dédit (73. szülinap), keresztanyámat (50. szülinap)is felköszöntöttük. Március 29-én lesz Dalma(KEnde keresztanya 29 éves)Ennyi szülinapost:)

Megismertük Zsófit, Bálint barátnőjét, szimpatikus, aranyos lány.

9 órai indulást terveztünk, kis csúszással, de összejött. Persze indulás előtt még Kende kipakolta a cipősszekrényt, hogy izgibb legyen nemcsak a cipőket, hanem a dobozokat is és a ház összes pontjára eljutatott pár legó darabot.
Őrhalom után elaludt és kb 2 órát keresztül nyomta a szunyát.

Dédi többször megjegyezte, hogy mennyit nőtt és milyen aranyos, az ölében nem maradt, nem az egyhelybenüléséről híres gyerek.

Lilinek és neki is többször leszívta Mama az orrát, a többiek szerint túlzásba is vitte. Ezt bizonyítja, hogy már a porszívó is feladta a szolgálatot. Sajnos Lili belázasodott délutánra. Az ebéd közben halkan ment a zene, Lilinek tetszett egy szám, odament a magnóhoz és kakóra tekerte a hangerőt:)
                                            
                                              

Szépen megterített asztalok vártak, Joli már 2 napja a konyhában dolgozott, Finomat ebédeltünk, nálunk  a tanyasi csirkéből készült húsleves kapta az aranyérmet megosztva a zöldséggel töltött hússal, a dobos tortával, a francia salátával, csirkecombbal, kaszinó tojással, sonkatekerccsel. Rég nem ettünk ennyi finomat . Amit nem ízleltem az a házi körtepálesz volt.
Roni sütött csokis muffint, fincsi lett én almatortát.

NagyLAci egy egyedi mintájú felsőrészt kapott tőlünk és 50 darab kaparós sorsjegyet. Bíztunk benne, hogy lekaparja a millióját, de tévedtünk, majd a következő kerek szülinapon. A kaparásban mindenki lelekesen részt vett. A fiúktól, Jolitól és Dalmától kapott egy hiperaktív állatfigurát, karján egy elengáns órával.

Kendusnak Dalma és LAcika meséltek a Kerekítős könyvéből. A "két kacsa beszélget kezdetű mondóka a sláger", napjában többször elmondjuk, hogy azt kérdi az egyik kacsa a másiktól: "hány zsák árpát?hány zsák árpát, hány zsák árpát?(gyorsan mondjuk), a válasz: "csak hatot, csak hatot, csak hatot")

Keresztszülők


Sokat beszélgettünk, nevettünk, ettünk , ittunk, jót mulattunk. Sikerült csoportképet is készíteni, természetesen Csibész sem maradhatott róla le:)
                                     
                                                              

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése