Összes oldalmegjelenítés

2012. március 28., szerda

Mérföldkő

A kishercegem már két napja nem volt cicin, elkezdtük a leválasztást.

A tejem fokozatosan apad el, ez meglátszik a bőrömön is. Amikor terhes lettem és sok volt a tejci,akkor varázsütésre megszépült a bőröm.Se egy pattanás, se egy folt, se mitiszer, megától rendezte a dolgát a természet.

Sok tejem volt, kézi fejőgéppel(nekem az Avent vált be) fejtem sokáig.
Nem volt időm olvasni, de amikor fejtem,akkor a lábaim között volt a könyv vagy az újság, úgy könnyebben ment az idő. Rendszeresen vásároltam a tejgyűjtő zacskókat és a melltartó betéteket. Nagy meló volt a fejés, főleg éjszaka tűnt ez fel, amikor aludtam volna, de feszültek a melleim. A kézi fejőgép a sok használattól elszíneződött és nyikorgott,mint a gumi kereke. Emlékszem az első fejésre, az örömre, hogy pár csepp megjelent a tartóba. Anyukám próbálta megmutatni a kézzel fejés technikáját, de fájt és maradtam a gépi fejésnél. Nóri egyszer megjegyezte, hogy olyan,mint egy középkori kínzóeszköz:)Hát nem egy szép látvány.
Heim Pálba vittek tőlem tejet, szívbeteg gyerekeknek.Segítettem, adakoztam.Hétfő, szerda, péntek pontosan 9kor jöttek érte, amikor kongott a hűtő az ürességtől, akkor is volt benne anyatejes üveg.
Egy kis tejcsárda voltam, KEndus szeretett szopizni, most is venné le időnként a felsőrészemet,akkor szorosan magamhoz ölelem és elalszik.
15 hónapos koráig szopizott, még éjszaka is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése