Összes oldalmegjelenítés

2018. október 6., szombat

Monster Truck show

Fiús családok voltak többségben a Monster Truck shown, amit a Tescó parkolójában néztünk meg.
A plakátot a hét elején elraktároztam a fejemben, szombat délutánra jó program lesz. A fiatalkori szerelmem nagy rali rajongó(volt), ezért én több hasonló versenyen megfordultam a 90-es években(emlékszem az első helyen végezettek nevére is: Tóth Janika:)
Megláttuk a pénztár előtt kígyózó sort és ledöbbentünk. 4-kor kezdődött, mi 15.58-ra értünk oda, nem számítottunk több méteres sorra. Úgy tűnt, hogy megvártak mindenkit a kezdéssel, aki beállt jegyet venni. Közben több ismerőssel találkoztunk, Kende egyik osztálytársáék közel voltak a belépéshez, végül ők vették meg a jegyeket.
4 gyerek és 3 felnőtt. Az utolsó 3 ülőhelyet mi vittük el, kívülről jobbnak gondoltuk az ülőhelyet gyerekeknek, aztán senki nem ült le(elkérték később az egyik széket), hanem felálltak rá a gyerekek, hogy jobban lássák az attrakciókat. Vince elsírta magát az elején, hangos volt az autó/zene. Azt mondta, hogy gyorsan menjünk haza, mert tűz van. Kaszkadőr mutatványokat is láttunk, nagyon ügyesek a fiúk, látni, hogy sok gyakorlás van mögötte. Kicsit megnyugodott Vinci, utána tátott szájjal figyelte, bevallom időnként én is jobbnak láttam hátrébb húzódni(sok balesetről hallani, megcsúszik az autó)Azon csodálkoztam, hogy nem égett ki az autó kereke. Az egyik pasi bemutatta hogyan tud kis helyre karcolások nélkül beparkolni, közben körözött, nyomta a gázt. Na ez az, amit én nem tudok:)Motoros mutatványt is láttunk, egy kerekezett, átugrott a tüzes karikán. Monster Truckokkal zárták a showt, roncsokon mentek keresztül, az egyik kereke beakadt az alatta lévő autó tetejébe. Zárásként mentek két kört a gyerekek a Monster Truck tetején, szünetben kaptak kukoricát, posztert.

1 megjegyzés:

  1. It’s onerous to find educated folks on this matter, but you sound like you recognize what you’re speaking about! Thanks free online casino slots

    VálaszTörlés