Összes oldalmegjelenítés

2018. október 12., péntek

Sanyarú gyerek sorsa

Két hosszú hétvége áll előttünk, péntekenként hétfőt dolgozunk le. Kendének nincs tanítás, ügyelet, program, megkapták szabadnak a szombatot. Ellenben velem:)Az anyanapjaim elfogytak, a szabadság fix(szünetek). Kendus szerdán itthon maradt, reggeli után visszaköszönt a Cini-Minis. Semmi vírus-hála-, talán gyorsan evett sokat. Zolival maradt itthon, kb. 1 órát (szakaszosan)egyedül maradt. Engem úgy várt, hogy hallotta az autót leparkolni és kinyitotta az ablakot.
Kende megnyert engem, próbált egyezkedni, hogy tabletet, telefont kaphat-e. Vincénél ügyelet van, szerencsére a kerületben az ő ovija az ügyeletes. A csoportból senki nem kért ügyeletet, kivéve mi. Sanyarú a sorsa szegénykémnek. Összevont csoport lesz, 18 gyerek lesz az egész oviban. A saját óvónénijei nem lesznek, délután a dadusunk lesz, akit Vinci szeret(ez kölcsönös. Állandóan takarít, seper, ha kell szalvétát hajtogat, almát reszel)
Rejtély mások hogyan csinálják(talán nagyszülők, babysitter, szabadság).
Szombaton reggel a Gem-ben kezdi a napot, 8-ra viszi őt Zoli, 11 körül ér be vele az oviba. Délután ébredés után megyünk érte.

1 megjegyzés:

  1. Nagyszülők a megoldás nagyon sok helyen, legalábbis azokban az osztályokban, ahová a gyerekek járnak. Plusz elég sok a közalkalmazott, sok szabival....Nálunk ugye apa otthon dolgozik, ott a kulcs. Ilyen is van több az osztályban. :)

    VálaszTörlés