Összes oldalmegjelenítés

2018. október 31., szerda

Görkorcsolya

Vince rákapott a görkorira. Többször próbálkoztam már azzal, hogy kedvet csináljak hozzá, nyilván most érett meg rá(egyensúly, idegileg)A kerületben van lehetőség jégkorizni, a nagycsoportosokat hetente egy alkalommal ingyen viszik a Jégcsarnokba. Vince nagyon készült az első alkalomra, aztán ott már sírt és nem is ment pályára. Nem erőltettem, ha nem érzi magát biztonságban, fél, akkor hagyjuk.
Gyönyörű az idő, a korcsolyát Kendétől örökölte(neki most nincs, talán a decemberi ajándék bumm között lesz)az udvar egy része viacolor, kezdetnek jó volt a konyhaablak alatt egyensúlyozni, gurulni.
Utálja a bukósisakot, de most nem volt apelláta, feladtam rá. Izzadt alatta, talán ezért is utálja.
Gyorsan ráérzett az ízére, délután már büszkén mutatta az apjának, mit tud. Büszke magára és mi is rá!Ez egy újabb fejlődési szakasz!
Másnap már kimerészkedtünk az utcára is, szinte alig van forgalom az utcánkban. Azt tanítottam, hogy próbáljon a kezével egyensúlyozni. Szeptembertől rákapott a köröm/bőrrágásra. Amíg egyensúlyoz, addig sem rágja a körmét.
Kora tavaszi az időjárás, minden délelőtt kint vagyunk és görkorizik, Kende pedig fut(poénból mérem az időt)és rollerezik. Ma piacoztunk, utána megnéztük a felújított játszóteret, óriási , ősfák vannak a parkban, öröm az avart rugdosni, faleveleket gyűjteni és körbe-körbe görkorizni(annyira elfáradt, hogy 2,5 órát aludt utána)
A szó elején a 'k' hang helyett 'p'ejt, így van a 't' hanggal is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése