Összes oldalmegjelenítés

2018. október 30., kedd

Fiúk egymás közt

Az utóbbi időben több a veszekedés, verekedés a fiúk között, mint a nyugis, együtt játszós szerepjátékok vagy egyéb játékok. Az esetek többségében Vince a kezdeményező, ő üt előbb, ő mar előbb, ha valami nem tetszik neki, akkor azt agresszióval oldja meg.
Minden évben faragunk tököt, jó móka, késő délután már sötét van, rakunk bele mécsest és nézzük, hogy milyen szép a fénye.
Tescóban akciós tököt hirdettek, de már csak hűlt helyét találtuk, a Lidlben is így jártunk. A fiúk teljesen bezsongtak, hogy most mi lesz, tök nélkül maradunk?!Utolsó ötletként beugrott a kertészet. Találtunk is(egyik rondább és formátlanabb volt, mint a másik. Végül megengedték, hogy elvegyünk a dekorációból)1790/db áron. Amit túlzásnak tartok, de vettem két darabot, a két legszebbet. Tökfaragó versenyt is tartottak a kertészetben, meleg teával és helyben készült lángossal várták a vásárlókat. Vince 4 darab(tenyérnyi lángost)megevett lilahagymával, uborkával, joghurttal. Kende szilvalekvárral tolta. Szimpatikus volt a bácsi, aki ott kínálta a különféle házi mártogatóssal a lángosokat, beszélgettünk és meghívtuk Kende szülinapi bulijára sütögetni(kemencéstől jön:)
Vince hozta a zsebpénzét, ami összesen 195 ft volt!Választott egy gyerek cirokseprűt, vagány, kék színe van és imád takarítani. Testhezálló. Ahogy hazaértünk-hiába a korai sötétedés-összeseperte a fészerben a kihullott forgácsot, szalmát, szénát, faleveleket.
Az autóban Kende elkezdte összeszámolni, hogy hány gyereket és kiket hív meg a bulijára(nincs is olyan messze a december 9), Vince erőszakosan mondta, hogy Oti nénit(az ovis csoportban időnként beugró dadust)is feltétlenül meg akarja hívni. Kende ellentmondott, erre Vince a szemébe szúrta a seprű végét. Közben én vezettem. Hibás vagyok abban, hogy miért nem a csomagtartóba tettem a seprűt, de annyira örült neki, szorította!A nagy kiáltásra megálltam az autóval és azt mondtam, hogy itt a vége, kidobom a seprűt. Na még hangosabb ordítás(kijött egy nő az utcára a hangzavarra), majd jött a szokásos: bocsánat!bocsánat!Persze visszakapta a seprűt.
Tegnap este azon ment a vita, hogy mit nézzenek a tévében. 19.30-tól megy a Gofri kutya, Kende 5 perc után elkapcsolta. Vince rátámadott és belecsípett a lába közé, de úgy, hogy bevörösödött. Miközben Vince nagyon jól tudja, hogy a tesójára decemberben egy urológiai műtét vár.
Minden édességből ugyanannyit kapnak, Vince rágás nélkül nyeli le és tolja be a testvére édességét is. Feltesszük a szekrény tetejére, hozza a székét rááll és megeszi(persze titokban)
Hát így vannak egymás közt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése