Összes oldalmegjelenítés

2016. december 31., szombat

Előszilveszter

Lili és Öcsi átjöttek hozzánk, most került sor a karácsonyozásra, mert ők elutaztak.
Vinci egy szuper autós játékot kapott, ami kifogott a 3 gyereken és a 2 pasin:)
Pedig nem is legóról van szó(azt mondjuk a 6 évesem simán összerakja, akkor is ha idősebb korosztálynak szól)
A konyhában tevékenykedtem csak a bosszúságokat hallottam.
A gond abból adódott, hogy nem volt a játékhoz szerelési útmutató, csak a doboz képei alapján kellett összerakni a lejtős szakaszt, benzinkutat, parkolót. Nem duplo, de a duploval kompatibilis. Erre is kijött rá?!Kende:)
Nagy nehezen, hosszas vívódás után kész lett a játék-játszószobába rakták össze-, aztán felemeltem, hogy beviszem a gyerekek szobájába és három darabra esett szét.
Öcsém kitalálta, hogy vegyünk tűzijátékot.
Nem vagyok híve a durrogtatásnak, idegesít a hangja és a "telepes"félék ijesztőek.
Elmentünk a Tescóhoz-tesóm rögtön tudta, hogy melyik irányba kell kanyarodni a tűzijátékoshoz és beszereztünk gyerekbarát tűzijátékokat. Az egyiknek pillangó volt a fantázianeve, olyan alakzatot ábrázolt, a másikra nem emlékszem. Gyerekbarát: nem durrog, színes. Ujjongtunk, tapsoltak a lurkók, amikor felment. Kihívtuk a szomszéd kislányt is. Amikor az összes tűzijáték elfogyott, akkor jöttem én a csillagszóróimmal:)
Aranyosan énekeltek a gyerekek.
Koccintottak barackos kölyökpezsgővel. Vincinek nehéz megálljt parancsolni(ebben is).


Bejöttünk a hideg utcáról és bent folytatódott tánccal, nevetéssel a buli.

1 megjegyzés:

  1. Nahát, én nem is tudtam, hogy van ilyen gyerekbarát tűzijáték, mert idén mi is vettünk Toma miatt, aki nagyon szeretett volna, de a hangja azért tényleg ijesztő volt, legalábbis nekem :) , de Toma is azért kicsit megszeppent, eddig csak tisztes távolból imádta a fényeket :) . Jövőre lehet, hogy ilyesmit szerzünk be :) . BUÉK itt is külön Nektek :) !

    VálaszTörlés