Összes oldalmegjelenítés

2016. december 8., csütörtök

Advent második hétvégéje

Vasárnap megkapta Kendus az áhított Hot Wheels pályát szuper járgányokkal.
Erről szólt a délelőtt. A játékot lehet használni elem nélkül is, de nem érdemes:)egyik előnye, hogy nem volt itthon elem(csak ceruza, ebben meg a vastagabb , szélesebb típusú kell)tologatták a gyerekek a pályán az autókat.
Délután vettünk elemet, megtudtuk milyen idegesítő 2 perc után a játék hangja(hasonlóan zavaró, mint a Forma 1 hangja)Úgy tűnik, csak engem zavar a családban, a fiúk(genetikailag)bírják:)
Erika (Zoli lánya)átjött hozzánk ebédelni, játszott a fiúkkal és 1,5 óra után megállapította, hogy nagyon rosszak(bölcsis gondozónak tanul és nincs gyereke:)
Vincike valamiért csak 25 percet aludt, utána is nyafi volt. Azt látom rajta, hogy most érti meg igazán miről szól az advent, reggel felugrik az ágyban és nyúl az adventi naptárhoz(egyszer elfelejtette az angyal az ajándékot, de gyorsan reggeli közben korrigálta), itt volt a Mikulás, rendezvények vannak az oviban, sok a program, inger. Talán túl sok neki, nem tud az agya kikapcsolni vagy/és  nagyon izgatott.
Délután Roni volt a gyerekcsősz, névnapomra thai masszázst kaptam, kényeztettek fejtől-talpig. Ünnepekre lehet így is hangolódni:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése