Összes oldalmegjelenítés

2016. március 23., szerda

Türelemmel, humorral

Vinci überhisztis, néha úgy nyom le erőből egy 5 perces hisztit, hogy még nevetni is tudok rajta, annyira übercuki, de vannak olyan szárnyitogatásai,ordítós-sírós megnyilvánulásai, amivel rögtön kihoz a sodromból(türelmes vagyok, Apja még tőlem is türelmesebb), de időnként nála is elszakad a cérna.
Az utóbbi pár nap műsorszámát leírom:
1. Kiköti az autó biztonsági övét és átmegy a Kende ülésmagasítójába(ha nincs ott a tesója, ha ott van, már indulás előtt próbálkozik kitúrni őt). Ha kettesben/hármasban utazom, hagyom, hadd élvezze, hogy a a másikéba feszít, de, amikor előre mászik, miközben én vezetek....
Előfordult már, hogy automata autónál menet közben próbálta a STOP gombot benyomni.Még időben közbelépett az Apja.

Zoli barátja, akinek már 19 éves a lánya, hallotta ma Vincit hisztizni. Mondja ő, a régi motoros: lányom kétszer csinálta ezt, ruhástul ment a hideg víz alá, többet nem próbálkozott. Köszi a jó tanácsot, nálunk nem használna, ismerem a fiam.

2. Mindig a másé kell. Kende felsőrésze, Kende cipője, Kende kajája.

3. Vetkőzik. Házon belül sem szeretem, amikor mezítláb, trikóban rohangál, de, amikor az udvaron áll neki levetni a kabátját/sapkáját. 1000 decibel ordít, akkor úgy döntök, hogy ezután folytassuk bent a játékot.

4. Vásárlásnál nem működik az "egyet kapsz és megelégszel"vele. Nem, neki minden kell, mutatja(és visít hozzá) hogy vegyem már észre a gumicukrot, a tejszeletet, a csokit, a játékot, a kinder tojást. Lidl-ben tegnap beszólt egy fickó, amikor abbahagyta Vini a nyávogást:"végre megkapta, amit szeretett volna"-ááá, mondom neki, ez csak egy pillanatnyi állapot.

5. Városligetnél mindig kifogjuk a piros lámpát a zebránál. Ő motorral, egyik kezemmel fogom a testét, másik kezemmel fogom a kapucniját, mert ő simán kigurulna az autók elé. Ha visszahúzom, még ő van felháborodva.

6. Reggel/éjjel/hajnalban nem ugrok neki rögtön, akkor felkapcsolja a villanyt, ezzel egyértelműen jelzi, hogy kapjam össze magam és a "kiszolgáló"személyzet ugorjon neki.

7. Zárjuk belülről a bejárati ajtót, mert kimegy az udvarra(jobb esetben zokniban és nem mezítláb). Nem csodálkozom, ha folyik az orra.

8. Soha nem abba az irányba megy, amerre én szeretnék.

Zoli mindig azt mondja, legalább nem unatkozunk. Az biztos, hogy színt visz az életünkbe és a bátyjáról még nem is írtam, hogy ő milyen jelenetekkel lep meg minket.




2 megjegyzés:

  1. Jaj de nagyon eleven. :)
    Most mosolygok rajta, de én tuti idegrohamot kapnék. Úgyhogy kitartást, türelmet :))))

    VálaszTörlés