Összes oldalmegjelenítés

2016. március 9., szerda

A kis huncut

Fülig ér a szája, barna szemei csintalanok, huligános loknikat hord, erős testalkatú, óriási kezű-lábú kifiú Vince. Apropó loknik: egy ideje rövidebb frizurát kell(ene)neki kreálni. Fodrászhoz egyszer vittem el, kalimpált, keze-feje más irányba járt, így nem vállalta el őt a fodrászhoz. Nem alszik mélyen, neki álmában nem lehet frizurát készíteni(kaptam ilyen tippeket:), de ki az, aki nem ébred fel arra, hogy vágják a haját?! Most nő a lobonc, Apja szerint vagány, olyan,mint a viselője...
Az utóbbi időben egyszer mondták azt, hogy "kislányos", pedig állítom nagyon pasi, nagyon jó pasi!

Ha nincs lekötve az energiája, akkor tuti rosszban sántikál.
Amíg a mosogatógépet pakolom-kb. 5-10 perc, addig ő kinyitotta az ágyam mellett felejtett körömlakkot és kikente magát, az ágyat, sőt még bele is kóstolt a lakkba(szerencsére nem nagy mennyiséget), kinézetre utána rózsaszín vámpírra hasonlított. A szájából folyt ki a rózsaszín lakk. Nem voltam abban az állapotomba, hogy lefotózzam.
Elbújt a függöny mögé:)

Arról már többször írtam, hogy előszeretettel használná a mosógépet. Megkérem, hogy közösen indítsunk be egy programot, akkor a füle botját sem mozdítja.
Minden érdekli, ami tiltva van. Kávé, cola. A savas vízért odavan. Élménykereső gyerek.
Telefon, laptop, tablet, tv távirányítója veszélyben van, ha Vinci a közelükbe megy. Apja soha nem teszi magasra a telefonját, így megesik, hogy a gyerek reggel 6 után felhívja Zoli ismerőseit.

Kende néhány lego kockát keresett este az építkezéséhez. Tesója volt persze a ludas, benyomta őket az ajtó és a perketta közé.

4-es  méretű motoron feszít, örökölte a bátyjától. Igaz ütött-kopott, már a kereke is ferdén áll, de azt szereti. Anno ráírtam az elejére, hogy Kende. Erre Vinci aszfaltkrétával átfirkálta és mutatta, hogy most már az ő neve szerepel a járgányon.
Nőnapkor vittünk a logopédusnak virágot. R. néni olvadt tőle, mondtam neki, hogy a lovag kék motoron és sárga tulipánnal érkezik.
(Kende is vitt az óvónéniknek, dadusnak. Egyedül ő a fiúk közül. Szégyen)
Bunkert épít földön párnákból

Elszedi Kendustól a menő oldaltáskáját és felveszi a 3 számmal nagyobb Star Wars-os pólóját. Csinosan szeret öltözködni, elég sokat pucérkodik.

Pénzmániás. Pakolgatja a  játék papírpénzt(Élet játékából való) Ilyet tőlünk nem látott.  Mentünk vásárolni, elmondtam előtte itthon, hogy a 100-asból tud rudit venni. Naivan azt gondolta, hogy a sok játékpénzből, ő majd a fél édességsort a kosarába teszi. A kasszánál annyira dühös lett, hogy kivágta az összes pénzt a kasszás szeme elé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése