Összes oldalmegjelenítés

2015. április 9., csütörtök

Fiúk szobájának ajtaja




Ilyen lett!Képeken annyira nem jön át, de élőben gyönyörű!Ólomüveges készítette.(www.olomuveg.hu)
 Az ajtó kerete sima fenyő(a legolcsóbbik fajtából), ezt lefestettük cseresznye színűre, amilyen a házban a legtöbb nyílászáró.(Hálószobánk ajtaján a pipacs uralkodik )
Rásüt a Nap az ajtóra és szikráznak a színei. Minden napszakban máshogyan mutat. Kendusnak és Vincinek is nagyon tetszett, mondtam is nekik, ha az új szobájukat birtokba veszik, akkor csökkenteni kell a benti focizásokat.(Bízom benne, hogy annyira fognak rá vigyázni, mint amennyire tetszett nekik)
A fiúk közös, új szobája még csak tervben, amit tudunk apránként megveszünk. Félmegoldásokból nem kérünk, egyszer csináljuk a fészküket, akkor az legyen igényes és egy életre szóljon. Ötletből nincs hiány, az álmodozásnak csak a pénztárcánk szab határt.
Ildikó, az ólomüveges ahogy belépett az ajtón elvarázsolta a fiúkat. Vinci hozta a kutyáit megmutatni, bemutatták, hogyan tudnak mérleghintázni és Vinci mindent megmutatott neki. Öröm volt ezt látni, hogy idegennel ennyire közvetlen, barátságos, kedves volt(az én zárkózott kishercegem). Később kiderült, hogy óvónőként végzett és a mai napig vigyázz gyerekekre(de azért ólomüvegesként sem utolsó, Sőt!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése