Összes oldalmegjelenítés

2013. április 18., csütörtök

Halász Judit koncert

A koncert előtt már tudtam, hogy Zoli nem tud velünk jönni, a jegyünk már hónapokkal ezelőtt(azt hiszem januárban lett vásárolva), ezért megkértem Ronit, ha tud jöjjön velünk és jött.
Kell is a segítség, mert Kendus hihetetlenül aktív-én már kevésbé tudom felvenni vele a tempót-. Először a hangfalra mászott fel(még a koncert kezdete előtt), közben is többször megtette. Aztán próbálkozott a színpaddal.(oda szerencsére nem jutott fel). Nagyon bevállalós.
Mágnesként vonzza őt a színpad...oh mi lesz belőle...
Balatonkenesén a szálloda melletti parkban volt egy nyár óta otthagyott/felejtett színpad, amikor kiszúrta magának,rohant fel a lépcsőn, zene nem volt, de elkezdett táncolni. Olyan cuki a mozgása, kicsit még darabos, de ahogy mozgatja a karjait és a popsiját rázza, zabálnivaló.

A koncert felépítése ugyanolyan volt, mint az előzőnek, még a számok közötti összekötő szöveg is szó szerint megegyezett azzal, ami a cd-n van.
A gyerekek lelkesen tapsoltak, énekeltek, táncoltak.
Feltűnt, hogy a lányok lazábban kezelik(már ebben a korban is a tánc kérdést, a fiúk csak álldogáltak a színpad előtt, a lányok riszálták magukat)

Kendus több lányt próbált táncba hívni. Szegénykémet kikosarazták, a kiszemelt lányok(volt nagyjából vele egykorú és idősebb is) egyáltalán nem foglalkoztak vele, megfogta a lányok kezét, akik vagy lerázták vagy otthagyták őt. Előfordult, hogy az egyik kislány rácsapott a kezére, pedig Kendus csak annyit tett, hogy megfogta a kezét és mondta neki, hogy gyere táncolni:(
Néptáncon a fiúk a lányokkal táncolnak, ha nem egyenlő a nemek aránya, akkor a szülővel.
Szerintem neki furcsa volt, hogy a lányok fogták egymás kezét és neki nem jutott lehetőség.
Ennek ellenére mégis talált valakit, aki partner volt a tánciban. Jóval idősebbnek nézett ki ,mint Kende. Egy idő után észrevettük, hogy a kislány már unja Kendus társaságát, de sokáig kitartott mellette.
A koncert végén keksszel köszöntük meg neki, hogy együtt táncolt a fiammal.

1 megjegyzés:

  1. Milyen édes :)
    Sajnálom, hogy nem igazán akartak a lányok táncolni vele. Pár év, aztán majd le sem lehet őket vakarni róla :D

    VálaszTörlés