Összes oldalmegjelenítés

2013. március 22., péntek

Vak Varjú étterem Buda

Szeretünk finomakat bőségesen enni:)
Az étterem hét keretében most a Vak Varjú éttermet próbáltuk ki a XI. kerületben. Lacikáék már jártak itt és jó véleménnyel voltak a kajáról, helyről, kiszolgálásról.
Az étterem hét azt jelenti, hogy fix áron lehet 3-4 fogásos menüt enni. A torkos csütörtökhöz hasonló kezdeményezés, jó ötlet, mert egyébként az emberek nagy többsége nem tud eljutni étterembe, mert iszonyú drága.
Ha kuponról, akcióról van szó és tényleg minden a leírtak szerint van, akkor én könnyen beadom a derekam.

Évával és Csabával együtt mentünk, nekik már kamasz gyerekeik vannak, külön utakon járnak csak ketten jöttek.
Az étterem egy panellakótelep tövében van, nehezen, de megtaláltuk. Ahogy beléptünk, Kendus észrevette, hogy van gyereksarok(amit jó ötletnek tartok), de a pincér egy elszeparált részre ültetett le minket, bokszban voltunk. A játszósarok egy másik helységben volt, ahol az asztalokat túl közel állították be egymáshoz, ha rugalmas a pincér(látja, hogy gyerekkel vagyunk), akkor oda írányít, de ő azt gondolta, hogy gyerekkel menjenek a másik részre, ahol nem zavarnak senkit....
Ennek az lett a következménye, hogy Kendus egy percre nem ült le a fenekére, mert szaladt a játékokhoz, a kiskonyhába tenni-venni. Mi meg felváltva utána, beszélgetni rendesen nem tudtunk. Amíg az egyikünk evett, a másik KEndussal játszott, közben a kaja kihűlt. Kendus nagyon jól érezte magát, azóta többször emlegeti a kiskonyhát.
Úgy indultunk el, hogy itthon kakilt, mire odaértünk és eltelt 10 perc ismét termelt a pelusba. Persze pelenkázó rész nem volt, maradt a szolgálati hely, ahol a tulajdonos felállított egy mobil pelenkázót. Maga a pelenkázó tiszta volt(mindig viszem a textilpelust is), de föld és a szekrények koszosak voltak:(

Levest, főételt és desszertet választottam. Nem ittam alkoholt, a többiek igen. Pálinkát és bort is, az illata markáns, bejött a többieknek.
 Leves: szilvakrémleves fahéj gabonapehellyel(finom volt és jól laktam tőle, elég tömény), főétel grillezett sajt salátával(ami új volt, hogy májast is adtak hozzá, ez is ízlett)és somlói desszertnek(na ez vállalhatatlan, kritikán aluli. Vizezett csokiöntet, nem volt jó az állaga és az íze sem. Az Auchanban kapható 100ft somló sokkal finomabb!)3an somlóit kértünk. Egybehangzóan állítottuk, hogy rossz volt!Véleményünket a pincérnek is elmondtuk, aki ezen felháborodott............hát.
Csabának a vacsora végére hasmenése lett:(
Az étteremnek jó a híre, több asztalnál külföldiek ültek és teltházas volt. Legközelebb nem ide megyünk, próbának megérte, de nem lesz a törzshelyünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése