Összes oldalmegjelenítés

2013. március 15., péntek

Húsvétra készülünk

A házat kidekoráltuk, mindenhonnan  nyuszi, tojás, barka figyel.
A levélre nyomda és rajz is került
Írtunk levelet a nyuszinak, KEndus tesz-vesz város dvd-t szeretne(amit ő csak tep-vesz városnak hív). Egyszer-kétszer látta az emkettőn, azóta azt szeretné.
Hádában turiztam egy mindentudó Villám Mcquenn autót csak elemet kellett bele venni(annyira kapós volt, hogy többet ígértek érte, mint, amennyibe a súlya alapján került, de nem adtam:) és egy gyerek táblagépet. Mindkét játék angolul beszél.
Elterveztem, hogy festünk tojást, de az Auchanba annyira olcsó volt a hungarocell tojás, hogy inkább a bíbelődés helyett(főzés, festés)inkább a könnyebb utat választottam. A hungarocell tojásokat zsírkrétával dekoráltuk. Egyet közösen csináltunk meg, aztán kimentem wc-re, Kendus jött utánam, hogy megette a tojásokat, vagyis beleharapott , több helyen. Ő  a fogával is díszített. Biztosra ment, az első után nem jött rá, hogy nem ehető a hungarocell.
Az utcánk végén lévő piacon egy bácsitól vettem nemes barkát. Attól nemes, hogy sokkal vastagabb a szára és hosszabb, mint a hagyományos társa. Kendus segítőkész, ő szerette volna hazahozni a hosszú barkát, de elismerte, hogy nagyon nehéz és átadta nekem. Gyönyörű az asztalon, a vázában alanature van, nincs alatta víz. A barkára színes nyuszik kerültek papírból.
Az asztalra került a gyurma nyuszi is(amit még Roni csinált!!!)és a wc papírból készült cica, ami nyuszinak indult, de cica lett belőle, teljesen KEndus keze munkáját dicséri, én csak ragasztottam és asszisztáltam mellette.
Ma tízóraira lett csokis- kókuszós keksz(recept a NL Konyhából), de valamiért olyan szétesős lett, ízre olyan, mint a Milkás csokis keksz, csak az állaga nem tetszik. Ennek ellenére gyorsan fogy:)

1 megjegyzés:

  1. Nagyon edes!
    Mar en is alig varom,hogy kicsit nagyobbacska legyen a Kiara es mi is keszithessünk hasonlo dolgokat.

    VálaszTörlés