Összes oldalmegjelenítés

2013. március 20., szerda

Kendusnak is van Vinci babája

Kendus simogatja a hasát és mondja, hogy neki is van Vinci babája a hasában.
Elkezdte mondani, hogy cumit akar és szopizni.(Oh, ne:(
Az epres takaró 30 éves
Lefekszik a földre, betakarja magát és azt mondja, hogy ő Vinci és "oázik"mellé.
Mondja, hogy várja, hogy nyáron ideköltözzön Vinci hozzánk. Van pár plüss állatkája, amik felett elkezdett "anyáskodni". Felülteti őket a párkányra, olvas nekik, altatja őket, ebédet ad nekik.
Én pedig felköthetem a gatyám.
Agyilag készülök a féltékenykedésre, arra, hogy Kendusra kevesebb idő fog jutni és ő ezt nehezen fogja tolerálni. Biztos vagyok benne, hogy segíteni fog nekem a kicsi körül, de az is biztos, hogy nagyon oda kell majd rá figyelni(nehogy pl. üveggolyót dugjon a pici szájába)
Már fejben eldőlt, hogyan fogjuk a szobákat átrendezni. KEndus soha nem használta a kiságyát, mindig mellettem volt a nagyágyon, kényelmesebb volt úgy szoptatni. Miután elmondtuk neki, hogy a kiságy Vincié lesz, azóta kell neki:) Még játszani is bekéredzkedik a kiságyba, elkezdte mondani, hogy az ővé a mackós ágy. Az utóbbi hetekben (magától, nem kényszerből)velünk eszik a nagyasztalnál.
Kendus még egy kis dömper, nem érzékeli, hogy ha egy kisebbet átölel, az az ölelés súlyától elesik vagy úgy megszorongatja a kisebbet(szeretetből), hogy az ordít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése