Összes oldalmegjelenítés

2013. március 12., kedd

Nem szeretem

Nem szeretem, amikor megjegyzik, hogy jééé, de nagy fiú és még pelusa van............................
(Megjegyzem, hogy decemberben töltötte be a két évet)

Nem szeretem, amikor gumicukorral, kemény cukorkával kínálják.........................................(legyen túró rudi vagy dörmi inkább)

Nem szeretem, amikor megjegyzik, hogy bölcsödében, oviban van a helye, mert a gyereknek közösslgre van szüksége.....................(Nem az anyjára)

Nem szeretem, amikor azt állítják , hogy hiperaktív, önállótlan és fél az emberektől...............................................(szerintem közvetlen, barátságos. Az egy másik dolog, hogy hihetetlenül érzékeny és hát sok mindent megérez)

Nem szeretem, amikor fegyelmezik, akkor amikor én is ott vagyok és látom, hogy mit csinál................................................

2 megjegyzés:

  1. Erősítsd a lelkedet Meli! Sajnos, még nagyon, nagyon sok ilyet fogsz hallani, tapasztalni. Én is így voltam a nagyokkal. Most Csengénél teljesen más, mert nem az a fontos, hogy mások mit mondanak, mert neki csak én vagyok az anyukája senki más! Kendus egy nagyon aranyos, és okos kisfiú. És semmi, de semmi olyat nem csinál, mint egy ebben a korban másképp kellene.
    Hogy mások mind mondanak, kit érdekel? Nektek jó legyen ez a lényeg!!!!

    Szép napot nektek!:-)

    VálaszTörlés
  2. Detto. Sajnos sokan nem tudják, hogy ezek mennyire zavaró dolgok. Nem szabad rájuk odafigyelni. Egyik füleden be a másikon ki.

    VálaszTörlés