Összes oldalmegjelenítés

2013. március 28., csütörtök

Dalma szülinap!

Dalma is belépett a három X-es táborba:)
Beszélgettünk arról, hogy a 20-30 éves szülinapok, mint a villám úgy elmúltak. Valahogy úgy érzem, hogy 20 után csak úgy pörögnek az évek.

Kendusnak már LaciDalma elvonási tünetei voltak: "Anya, mikor megyünk LAciDalmához?(így hívja őket, összetartoznak), a tüneteket enyhítettük, asztma vizsgálat után felmentünk hozzájuk és felköszöntöttük Dalmát.
A fiam izgatott volt, hogy mit rejthet Dalma szülinapi csomagja, két percenként mondta, hogy csomagoljuk már ki az ajándékát. Alig léptünk be az ajtón már segíteni akart kicsomagolni az ajándékot.
Ettünk-ittunk aztán Kendusból előbújt a felfedező: mit rejthet a hálószoba????, kérte Lacit, hogy kapcsoljon neki világítást, hogy jobban tudjon pakolni:), a megtalált kincsekkel boldogan bújt elő(ilyenek  voltak a keresztanya  velencei emlékei is).
Nem maradt el a keresztapjával a hancúrozás sem, sőt! a youtube-nak köszönhetően megnéztek egy-két részt a Sam, a tűzoltóból.
Kicsit kicsúsztunk az időből, már fáradt volt és elkezdett hisztizni. Dalma egy homokozószettel próbálta menteni a helyzetet, azóta a figurák is részt vesznek a fürdetésben.A sok mütyür miatt alig fér a kádba, ha valami mégis(véletlenül)kimarad, akkor rögtön észreveszi.

Mai Kendeszáj:
Fuvarban voltunk a Sörgyárnál, egy kamionos leparkolt,  látta, hogy a fiam szájtátva figyeli a munkálatait,  majd kedvesen felajánlotta neki, hogy kipróbálhatja milyen a kormány mögött ülni-persze nem volt hozzá bátorsága-. A kamionsofőr kérdezte tőle, hogy mi lesz, ha nagy lesz. Válasz: TŰZOLTÓ!)

Évforduló: 2012. március 29-én délután indult el teljesen önállóan, azóta nem bírom felvenni vele a tempót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése