Összes oldalmegjelenítés

2013. március 12., kedd

Ébresztő!!!

Mióta Kendus megvan, azóta nincs szükség ébresztőórára. Már hajnalban kuvikol és felébreszt minket, a hajnal nálunk 5.30-7.00 között van, annak függvénye, hogy hányszor ébredt éjszaka, milyen ingerek, hatások érték napközben, mennyit volt levegőn, pajtik között, jön-e a front:)

Idilli állapot, amikor az éjszakát végigszundítja és 6 után ébreszt. Nála ez úgy megy, hogy kiabál nekünk a szobába, hogy kéri a reggeli kakaó adagját, csak lazán ennyivel oldja meg: Kakaót Apa!Kakaót Anya!
Tényleg igazi kis megmondóember. Miután megitta a kakaóját már tudjuk a következő parancsot:)Kapcsoljunk mesét vagy vegyük le a polcról az éppen aktuális kedvenc játékot.

Ha éjszaka többször ébred és a sokadik melléfekvés után magunkhoz vesszük, akkor simán alszik akár 7-ig is. Persze keresztbe az ágyon, a lába a hasamon vagy a combomat rúgja.Miután kinyitotta a szemét, lemászik az ágyról és felkapcsolja a létező összes villanyt a szobába. Vagyis az állólámpát, a két kis arab lámpát és kijelenti, hogy ÉBRESZTŐ!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése