Összes oldalmegjelenítés

2012. december 12., szerda

A BULI

Kendus szülinapi bulija jól sikerült, minden úgy alakult, ahogy szeretettem volna, mindennel időben elkészültünk.
A szobában a dekorációt nem szedtük le, úgyis jön a karácsony, pár lufi maradt a helyén, a többivel a gyerekek játszottak.
 A vendégeket délutánra hívtuk, hogy a gyerekek a délutáni szieszta után frissen, kipihenten tudjanak hancúrozni, játszani, enni-inni.

Tortillát sütöttem(saját tészta) többfélét: csirkéset, sonkásat, tarjásat, rengeteg zöldséggel. Gofrinak is nagy sikere volt, (az Öcsém szerint egyszerű palacsinta tészta formában kisütve, ez nem teljesen igaz.)
Volt saláta,party szendvics,  gyümölcsök(különleges kakiszilva), tortilla chips mártogatóssal, tiramisu, és a szülinapi torta: pándi meggytorta.
A tortára tűzoltóautó került marcipánból. Volt tánc, nevetés, beszélgetés, rengeteg hancúr, a gyerekeknek "torna"óra. Nincs trambulinunk, de a bölcső szivacsán lehet ugrálni, vetődni, gurulni. Lili volt az egyetlen lány, eleinte távolról figyelte a fiúk ugrálását, aztán belejött és beállt a sorba. Előkerültek a labdák, babzsák, ugráló szőnyeg, alagút. És ennyi elég is volt ahhoz, hogy beinduljon a buli. Tér van, lehet szaladgálni, kúszni, mászni.(Téynleg mennyi energiájuk van)
Kendus annyi ajándékot kapott, hogy már nem tudtuk hová pakolni:)
Mindenre jutott idő, de valahogy a fényképezés kimaradt. A legutolsó vendég 9 körül ment el.


Meghatódtam, amikor mindenki a sötétben énekelte neki a Boldog születésnapot! Kendus mindennap elmondja, hogy neki volt bulija.
Hihetetlen, hogy 2 éves lett, olyan nagyfiú. Amikor mellettem fekszik az ágyban, nézzem őt, csodálom, hogy mikor nőtt meg , már nem babás a buksija, hanem nagyfiús. Annyira tud ölelni, szeretni,  bújni. Korral jár: hisztizik, akaratos , önfejű, makacs. Önállóan akar mindent csinálni, nem hagyja, hogy korlátozzam.(Ma például a boltba felrakta a sajtot a szallagra, majd kirohant a boltból-automatikus az ajtó-, hiába kiabáltam, hogy várjon meg, míg fizetek, nem neki fontosabb dolga volt odakint)
Ügyesen eljátszik egyedül, segít a házimunkában, csacsog, közvetlen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése