Összes oldalmegjelenítés

2012. december 31., hétfő

Ma kaptuk

Ma kaptuk Ziuséktól még pár ráadás képet a lagzijukról. A lagziban 99%barátok voltak és jó buli volt az egész!Zius papája a jeles alkalomra főzetett szilvapálinkát, jelentem már csak egy adag van belőle a kamrába!

Zius gimis barátnőm, igazán hálás lehetek a sorsnak, hogy ilyen barátaim vannak. 12 éves korunktól padtársak voltunk(jóban-rosszban együtt), annyi élményünk van közös!Diszkózások, hajnali beszélgetések, pasi ügyek, együtt készültünk számtech vizsgára, érettségire. Ő, ha tanul(amit folyamatosan és kitartóan tesz)nem ismer akadályt, a szakmáját(hulladékkezelő)alaposan ismeri, szereti,  ha jön egy új jogszabály, ő biztosan tud róla!
Nincs tesója, rokona is alig, helyette mindig van állata: ló, kutya, macska.....és sok barátja:)
Ő reál tantárgyakból(is)erős volt, a matek dogáknál is számíthattam rá(persze, ha már végzett vele). Minden döntését az életben kétszer, háromszor átgondolja, tudatosan él, már van terve 2014-2015-re!

Egyik  "közös" kalandunk az volt, amikor (akkor még Hollókőn lakott az anyukájával) kibicajoztam hozzá. Délután indultam(persze Mamának nem szóltam, csak kiírtam egy fecnire, hogy hová mentem), az erdőből, a szerpentineknél előbújt egy róka(veszett), aki megkergetett, estére kiértem Hollókőre, de addigra besötétedett és nem tudtam hazamenni bicóval, ott aludtam nála. Akkor még nem volt mobil, de vezetékesen felhívtam Mamát, hogy ne aggódjon.  Még arra is emlékszem, hogy földrajz dolgozatot írtunk másnap. A bicót LAcitól kértem kölcsön:)

A férje, Milo pár osztállyal alattunk járt a gimiben, többször megjegyeztük, amikor a folyosón ügyeletes volt, hogy ebből a fiúkából helyes pasi lesz!Miből lesz a cserebogár:)

Miután Kendus megszületett, az elsők között voltak, akik eljöttek meglátogatni. Akkor egy zenélő baglyot kapott a fiam-ami azóta is kint van az ágy felett-pedig még nem tudtuk, hogy egy éjszakai bagoly lesz belőle.

A szánk is tátva maradt, annyira gyönyörű volt!


Tényleg minden nagyon finom volt!

Mi


Milóval ropjuk


Lacikával grimaszolunk


Zoli nem a táncparkett ördöge, de a mennyaszonytáncnál kivette a részét


:)
                                        

Így, hogy ma megkaptam pár képet, átgondoltam, milyen évünk volt.
Összeségében jó, nagyon jó!Sokat kirándultunk, bicóztunk. Wellnesseltünk Cegléden, nyaraltunk a Balatonon, igaz csak három napot, de cserébe lett egy szép fürdőnk, hálónk és KEndusnak külön szobája. 5 hetet Szécsényben voltunk, lábat lógattunk, lustiztunk, pihentünk.
Több koncerten voltunk, színházba is többször eljutottunk, moziba is legalább havonta egyszer.
Jókat ettünk, ittunk. És ami a legfontosabb: (minőségi és mennyiségi) időt töltöttünk együtt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése