Összes oldalmegjelenítés

2012. december 28., péntek

Karácsony

Ámult és bámult, amikor Jézuska és az angyalok hozták a karácsonyfát. Néha képzavaros: mostanában járt nálunk a Mikulás, Jézuska, angyalok.

 A fánk szép, talán évek óta nem sikerült ilyen duci, formás , nagy fenyőt választanunk.( Eddig Zoli egyedül szerezte be, persze mindig az utolsó pillanatban és vagy 3 csúcsa volt a fának vagy foghíjas volt)
A 7-es rendszámmal startol még csak a szobák között
Tavaly ilyenkor 1 éves volt, most már érezhetően jobban élvezte az ünnepeket. 23-án este feldíszítettük a fát, amíg aludt, reggel nem tudott a látvánnyal betelni, aztán ebéd után,amikor elaludt kapott egy futóbiciklit(amiről azóta alig akar leszállni, az ágy mellett van,amíg alszik, de az étkezésekhez is visszük magunkkal a konyhába).
24-óta mindig kapott valamit, nem nehéz megszokni az ajándéközönt, a csomagok bontását:) Apró dolgoknak is tud örülni(én is:), valamelyik nap kapott a kínai büféstől egy körtét. Örömét azzal fejezte ki, hogy akivel aznap találkoztunk, annak elmondta, hogy ő kapott a kínai nénitől körtét:)

Ettünk finomat vagyis folyamatosan finomat eszünk, az étkezést úgy kezdi: Anya, mi a desszert????
A szaloncukrot eldugtuk, mert teljesen önállósította magát, csak azt vettem észre, hogy elfogyott a tálkáról.
Duna Gardenből rendelt ételben nem csalódtunk, ízletes, bőséges és isteni íze van.

Voltunk Pásztorjátékon, szájtátva figyelte a gyerekek előadását. Az előadás végén mindenkihez került egy gyertya, a fiam kettőt is széttört, mire a szomszéd megsajnált és odaadta az övét. Megható volt, hogy a sötétben égett rengeteg gyertya a templomban és mellette gyerekek énekeltek.

Az ünnepünk úgy sikerült, ahogy szerettük volna!

Voltak, vannak, lesznek vendégeink::
Mi is mentünk és megyünk még vendégségbe.:)
Gordonnak, Thomasnak, akkor is mennie kell, amikor nem vagyunk a szobába:)
   1. sokat játszottunk, építtetünk játékvárost, versenyeztettük a csigákat, dinókat raktunk ki, halakat horgásztunk.Az utóbbit köszönjük Nórinak, telitalálat!

Zsenília az anyaga, jó meleg. Cukipofa
2. Judit mama kötött neki egy vagány sapkát. Többen megdicsérték, erre ő: Judit mama turta!!!(megkérdeztem ismét, hátha rosszul hallottam, Judit mama turta!!-pedig mostanában nem volt velem turkálóba:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése