Összes oldalmegjelenítés

2012. december 4., kedd

Roni szalagavatója

Petivel

Öcsivel
Mosolygós
Mamával Kendus
                                     
Pénteken volt Roni szalagavatója. Olyan furcsa, hogy mennyire repül az idő, én voltam vele felvételizni az Adyba(nagyon izgult)és ügyesen szerepelt, a felvételi után már érezhető volt, hogy odakerül középiskolába.
Idén felvételizni fog az Eltére óvónő szeretne lenni.
A szalagavatóra mi is lelkesen készültünk, Kendus festett, Roni kapott egy sütis könyvet(bögrés sütik, kezdésnek muffinok után szerintem tökéletes)
Bár a képen nem látni, de az alkalomra kapott egy vagány meleg mellényt is.
A műsor hosszú volt 3 órás egy 20 perces szünettel a Vasas sportcsarnokában. Mivel az uzsi és a vacsi is belesett ebbe az időpontba, narancsot és kölesgolyót vittem az éhes gyerekeknek.(Zsaklin rántott hússal készült:)
 Rengetegen voltak, levegő alig. A szalagtűzést Kendus unta, időnként Lili elkapta a fejét és megcsókolta(hogy történjen valami izgi)
Amikor Roninak tűzték a szalagot, családunkhoz méltóan hangosan sikítottunk, tapsoltunk.
Kendusnak a műsorszámok közül leginkább az tetszett, amikor a fiúk zsonglőrködtek a kosárlabdákkal. Volt hastáncos bemutató(ebben is részt vett Roni), mindenki(4 évfolyam diákjai keringőztek, szépek voltak, minden lánynak és fiúnak ugyanolyan volt a ruhája)és minden osztály adott elő egy táncot(ma discó zenére).
Annyira igaz, hogy minden gyerek tehetséges valamiben. Volt aki szavalt, gitározott, táncolt, énekelt. Egy a lényeg, mindenki részt vett valamiben, a többség több produkcióban is.
Szépek, lelkesek és majdnem felnőttek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése