Összes oldalmegjelenítés

2012. december 11., kedd

Élményajándék

Annak vagyok a híve, hogy Kendus tőlünk élményt kapjon ajándékba, mint tárgyakat szülinapjára.

Persze kapott egy diavetítő gépet(profibb, mint gyerekkorunkban, de még tekerni kell a filmet bele, nem automatikusan húzza be a gép, de ez legyen a legkevesebb)és hozzá 4 mesét.
Olyan gyorsan elmesélem , hogy már bújom a aukciós oldalakat használt diafilmekért. Sokan szakadt, karcos filmet árulnak.
Mióta megvan a gép az az esti programunk, hogy mesekönyv mellé még diákat mesélek neki. Van, hogy élvezi az árnyékát és "beáll". a mesébe.



Élményként beterveztem a Közlekedési Múzeumot,de nem jött össze, mert vagy ebédidőben érünk oda vagy alvás időben vagy odaérünk és 30 perc múlva fordulhatunk vissza.
Ehelyett elmentünk a Tropicariumba, ahol már tavaly is voltunk(télen, Nórival), de érezhetően sokkal jobban élvezte a dolgot, mint tavaly.
Lenyűgőzte a látvány, szája tátva, bambulka. Halaknak kopogott, tengerimalacokhoz be akart mászni, és a vízesésre mondta, hogy esik az eső:)
A madaraknál is időztünk, de féltem , hogy a fejünkre pottyant. Kendus képes volt perceket egyhelyben állni és felfelé nézni(nyitott szájjal)
Nekünk is tetszett. Mi ültünk volna a padon és néztük volna a cápákat, de Kendus mindig talált valami érdekesebbet, amihez odafutott.
Zárásként fröcskötük a rájának a vízet, mire odaúszott és kidugta magát a vízből Kendus megjegyezte, hogy neki adott puszit a rája a kezére:)
Úgy tűnt, hogy a krokodil nem él, nem mozdult, de még a szeme sem.

Annyira jól érezte magát, hogy erőszakkal kellett kivinni. Szép szóval nem értünk el semmit, mert mindig visszafutott.
Miután kijöttünk beülhetett egy játék autóba, ami 1 percig megy és 200ft kell bedobni. Mindig imitálom neki, hogy gyorsan megy az autó, ügyesen vezet, nyomja a gázt, fékez. Most szülinapja alkalmából élesben is kipróbálta:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése