Összes oldalmegjelenítés

2018. július 23., hétfő

Nem egy hétköznapi szülinapi ünneplés

5 hét+1 nap szabadság után ment ma Vince oviba. Azt mondja, hogy megy dolgozni. Kérdezem tőle: mit dolgozol az oviban?Óvónéni vagyok.Te csak óvóbácsi lehetsz.
 kifejezéshez.Nem érti. Ragaszkodik az óvónéni
Nem rendeltem az oviba tortát és gyümölcslevet sem vittünk. A nyári szünet miatt, nem tudtam hány fővel számoljak. Névnapját(január 22 szoktuk bent az oviban megtartani)
 Új az óvónéni és a dadus. Felvette a szülinapos pólóját, mindenkinek mondta, hogy ma van a szülinapom!



Majd folytatta: Meghívlak a bulimba, de hozz ajándékot!!(Még jó, hogy azt nem mondta mire gondol:)Volt kívánságműsor, Vince a Despacitot kérte:)
A hagyományos pólófestés(vagy inkább rajzolás)megvolt. Eddig 4 pólót tettem el emlékbe:)Az egyik anyuka megkérdezte, hogy Vince rajzát rányomattam a pólóra?Nem, ő rajzolt rá.
Az ünnepeltnek jár az ünnepi reggeli. Idén még asztalunk sincs, nemhogy feldíszített, gyertyafényes, különleges reggeli. Az ajándékot nem csomagoltam be, ez sem jellemző rám.(könyv, diafilm, pezsgőfürdő, íróasztal és szék)
Tortát nem sütöttem és nem is rendeltem, hanem az Auchanban vettem. Meglepően finom volt és hihetetlenül olcsó!Egy morzsa nem maradt belőle. A cementzsákok, betonkeverő mellett ettük meg, szerencsére az özönvízszerű esőzés később kapott el bennünket.
Bulizni-ami neki nagyon fontos és örömét leli benne-itthon nem tudunk, ezért életünkben először elmegyünk egy játszóházba. A lényeg, hogy együtt leszünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése