Összes oldalmegjelenítés

2018. július 22., vasárnap

5 éves lett Vince!

Jöttünk haza a bevásárlásból, elhajtottam a kórház mellett.....5 éve ilyenkor már kétgyerekes anyuka voltam. Rohamosan született, 22-kor jelentkeztünk be a betegfelvételen és 22.17-kor már a kezemben volt!
Teljesen más, mint a bátyja.
Önálló. Dolgos. Szorgalmas. Bújós. Muzikális. Ragaszkodó. Határozott. Makacs. Öntörvényű. Mosolygós.
Egyedül zuhanyzik, reggelit készít magának(ma még a tortán lévő gyertyát is ő akarta meggyújtani), öltözködik(nem mindig évszaknak megfelelően). Autós utakra ételt tesz be magának, főz, most, takarít:)
Ahol munka van, ő megjelenik és kiveszi a részét. Lehet rá számítani. Az Apjának már most a jobbkeze, ismerik a lakatosok, az autószerelő műhelybe, piacon, mosóba. KisZolinak hívják.
Amit eltervez, azt tűzőn-vízen végigviszi. Nem ismer lehetetlent, ha ellenállunk neki, akkor kiborul. Ordít. Rossz vagy-mondja vagy hagyjál békén. Kitartása ahhoz van, amit szeret. Nehezen ül meg a fenekén. Akit szeret, azt nagyon. Puszilja újabban a kezünket is. Tud szívből jövően bocsánatot kérni, elolvadunk, amikor azt mondja: "szeretlek!" Ha a környezetében valaki szomorú vagy vigasztalásra szorul, akkor ő a támasz. A játszótéren egy ismeretlen kislány elesett,odaszaladt és megsimogatta.
A pocakján keresztül vezet az út a szívéhez. Édesszájú,mellé barackos ice teát iszik. Bármit eszik, mindig jóízűen teszi, megterít magának, szalvétát tesz és megfelelő evőeszközt. Ha tehetné, mindennap étteremben étkezne. Nyaralásnál is azt mondta, neki mindegy hova megyünk, csak étteremben ebédeljünk:)
Az alkalmazkodás nem az erőssége. Legyen úgy, ahogy ő akarja és akkor szép az élet:)
Nagy bohóc, csalafinta, humorzsák. Parfüm nélkül nem teszi ki a lábát itthonról, elkezdte a szájvizet is rendszeresen használni, kis piperkőc. A szép ruhák is fontosak neki, el lehet vele menni vásárolni, mert válogat, próbál, véleményt mond.
Zene szóljon az autóban, a konyhában, a szobában. Max hangerőn. Legyen buli mindennap, legyenek nálunk vendégek, eszem-iszom, dínom-dánom. Élvezi az életet!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon boldog szülinapot Vincének :) !
    (Ugyan azt hiszem éppen kicsúszik még az oroszlán jegyből, de a felsorolás, amit írtál róla, az oroszlánra hasonlít, aki nálunk Toma :) ...)

    VálaszTörlés
  2. Neki már rák a horoszkópja

    VálaszTörlés
  3. Boldog szülinapot! :)
    Akkor épphogy Rák, én az vagyok, méghozzá elég tipikus Rák. :)
    Hm, valamikor én is ilyen rohamos szülésre vágytam...főleg másodszorra, hehe.
    Popianyu

    VálaszTörlés