Összes oldalmegjelenítés

2018. július 21., szombat

Felújítás második rész

Hétfőre ígérték magukat a kőművesek, lett belőle kedd. Hétfő este kipakoltuk a házat és megkaptuk az árajánlatot, ami külső szemmel meredeknek tűnhet, de bíztunk bennük, évek óta , rendszeresen hívjuk őket, ajánljuk másoknak is. A jó szakember ritka és drága. Most látva az árajánlatot, dobtunk egy hátast. Triplája annak, amire mi gondoltunk(az előző évek munkadíja után). Az anyagot mi vesszük, egy-két kisebb tételtől eltekintve(pl. 10 zsák cementet rendeltek ők, mert Zoli nem ért haza és sürgős volt:)
4 főből áll(t) a brigád.Egyikük -aki tavaly még erős ember volt és fiatal-elhunyt. A másikuk eltörte a lábát. Jöttek ketten, de az általuk rendelt konténer nem érkezett meg a ház elé, csak másnap. Kedden a fiúkkal elmentem Szécsénybe. Pénteken hazajöttünk és a házunkat már rendesen szétbombázták. Por mindenhol. A betonkeverő mellett, a cementzsákokon eszük az előre rendelt ételeket és az Auchan folyosóján reggelizünk. Messze van még a vége.






3 megjegyzés:

  1. Kitartás,én már csak tudom,milyen ez.Gyonyoru lesz!!! 😀

    VálaszTörlés
  2. Kitartást kívánok én is, viszont szuper lesz, ha elkészül és az adjon erőt, hogy sokáig ez az utolsó ilyen felújítósdi, átépítősdi :) ...

    VálaszTörlés
  3. Pörgetném előre az időt, olyan őszi szünet környékére

    VálaszTörlés