Összes oldalmegjelenítés

2016. augusztus 9., kedd

Fodrásznál

Kendus sokáig irtózott a fodrásztól, aztán egy tanulófiúhoz vittem, akinél már nem volt hiszti. Talán 1,5 éves lehetett. Utána mindig kapott egy rudit. A tanulófiú elment a szalonból, én új fodrászt kerestem neki. Az ovival szemben van egy szépségszalon, bementem, csinos lett a frizurája(géppel vágja)kedves a fodrász és hihetetlenül olcsó, a körítés: kis méretű székben ül, kutyás lepedőt terít rá, végig dumcsizunk. Ráadásul ha ötször megyünk, akkor a hatodik gratisz. Úgy jövünk ki, hogy divatos focista frizurája lett.
Vincinek a göndör fürtjeit egyszer próbálta ugyanaz a fodrászcsaj megritkítani. Annyira kalimpált, hogy nem vállalta. Most ismét megpróbáltuk és sikerült!
Először Kendének lett tüsi haja, aztán az ölembe ült Vinci és olló helyett géppel lett szerelő frizurája:)
Előtte többször beszéltünk arról, hogy az oviban praktikusabb a rövid haj. Szép a göndör barna haja, de a nagy melegben mindig izzadt, eddig én vágtam, ollóval fürdés közben....szerencse, hogy göndör és nem egyenes a haja....
Most olyanok ketten, mint két tojás.
Zoli nem volt itthon, amikor a fiúk szépítkeztek, hazajött és ez volt neki a meglepi. El volt ájulva, hogy ennyit számítana a haj....teljesen más lett a pofija.Már nem babás annyira az arca, inkább nagyfiús így.

1 megjegyzés: