Összes oldalmegjelenítés

2016. augusztus 2., kedd

Edi és Csilla nálunk

A szülinapi buli másnapján látogattak meg minket. Zitus egy szerencsétlen esés következtében otthon lábadozott.
Gyerekek teljes izgatottságban vannak, ha valaki/k jönnek hozzánk. 10 percenként elhangzott, hogy mikor érnek ide a vendégeink???Aztán, amikor megjönnek, akkor fülüket behúzva, megszeppenve, Anya szoknyája mögé bújva egy új arcukat mutatják.
A kezdeti megilletődöttség nem tart sokáig, utána visszatérnek önmagukhoz.
Buli után nem pakoltunk el a teraszról, szülinapi dekoráció lógott az ablaknál, lufis asztalterítő az asztalon, lufik, vízibomba a medencében. Vinci a szülinapos pólójában feszített(ha bekerül a szennyes közé, akkor is kihúzza...ahogy a mezt is)Mindig résen kell lennem.
Zoli finom husikat grillezett, a grill begyújtása nyár elején nehezen ment neki- óriási lángokat produkál-mostanra profi lett benne. Imádjuk a faszénen sült zöldségeket, krumplit, húsokat.Onnan tudni, hogy megjön a nyár, hogy előkerül a fészerből a grill és a bogrács:)
Kendus mindig örül, ha valaki focizik vele(úgy gondolta, hogy az autók alja a kapufa, eddig szerencsére nem csinált kárt bennük)
Csillában emberére talált: hajolt, rúgott, futott:)
Kaptunk egy Kaláka CD-t: Nálatok laknak-e állatok?címűt. Mióta megvan, lecseréltük Bíró Esztert a kocsiban, úgyis untam már. Kende kérdezi, hogy nálunk miért nem laknak állatok?Hiába mondom, hogy van a házban légy, néha hangya és az udvaron is találni bogarakat....
Vinci rajong az autókért, aki autóval jön hozzánk, annak beül a kocsijába.
Egy csokor levendulát is hoztak a kedves vendégeink.
Egyik délután Kendével a kertben található növények leveleiből csippentettünk és hőre száradó gyurmába lenyomatot készítettünk, volt, amit akril sprayvel le is fújtunk. Mutatós lett, Kendus a növények/néhány gyümölcs(pl eper, ribizli, málna)levelének erezete után megmondja, hogy melyik növény a gazdája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése