Összes oldalmegjelenítés

2013. május 2., csütörtök

Tánc a nyuszival:)





Kendus a nyuszit Erikától kapta. Féltem, hogy a nyuszi megsínyli a mosógépben történő mosást, de kibírta. Szebb, tisztább,mint újkorában és működnek benne az elemek.
Kendus mindenki felé kedvesen, szeretettel közelít, vannak emberek, akiket különösen szeret(ezt persze ki kell érdemelni), Erikáért is rajong. Ha itt van nálunk, akkor ő altatja, játszik vele, barkácsolnak együtt, sőt már hármasban(Zoli is jelen volt)játszótereztek is.
Ha Kende bambul vagy ezerszer kell valamit elmondani neki, akkor látom benne Erikát. Mindketten tudnak szöszmötölni, elmélyedni dolgokba és nagyon koncentrálni. Az utóbbi időben Ronit is leErizte. Télen Erika is jött velünk korcsolyázni.
 Ha Erika péntek este jön, akkor nem alszik el időben, hanem megvárja őt. Erika megtanította őt "nanunanozni", ami a "pisze-pisze, orrom piszéhez hasonlít"
Mesélem neki Csukás István Sün Balázs című versét, amiben Sün Balázs új kalyibát épít, mert nem fér el a 7 testvér egy helyen. Erre megszólal Kendus: "Anya, hol marad Sün Erika?"
A családi viszonyokat még nem látja át, azt gondolja, hogy Erika és Balázs férj és feleség és mindkettőjüket a csepeli Mamához köti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése