Összes oldalmegjelenítés

2013. május 27., hétfő

Amikor az apja öltözteti:)

Hogy mennyire különbözőek vagyunk, mi nők és a férfiak. Teljesen máshogyan gondolkodunk az öltözködésről, öltöztetésről(is).

Amikor az apja öltözteti, akkor minimum egy ruhadarab kimarad vagy felcserélődik ( oké divatos, ha az atléta a felsőrészre kerül, de a megszokott, jól bevált, hagyományos öltözködési stílushoz ragaszkodom) a kikészített kollekcióból.

Azért, hogy  segítsem a folyamatot, a kanapéra szoktam kirakni sorrendben a ruhákat: alsógatya, zokni(ha zokni és harisnya is van,mert kint 14,5 fok, akkor borul a dolog, vagy az egyik vagy a másik?!nem egyértelmű, hiába mondom, hogy harisnyára a zokni(dupla réteg), nadrág, atléta, felsőrészek, kabát, sapka, sál. Szombat délelőtt a kabát maradt le. A vékony felsőrészre kapott egy mellényt, de kint a prérin voltak lovagolni és fújt a szél(nem baj edződik a gyerek szervezete)
Ja, hogy tettem ki kabátot is, az pont elkerülte a figyelmét(pedig ott volt a sorban)

Ha mégis sikerül a lábbelinél akadhatnak gondok: Kendus figyelmes nagyfiúként szól az apjára, ha mégis kacsaláb(egyébként egyedül is felveszi a cipőjét, de asszisztálni kell hozzá, hogy pl: a cipő nyelvét igazítsa meg)vagy az egyik lábra szandál, a másikra cipő kerül. Még szerencse, hogy zivatar, jégeső nem volt délután csak orkán erejű szél:)
Így jöttek haza Kőbányáról a zeneoviból:)

Ma is jót nevettem, még a könnyem is kicsordult, persze, amikor elárultam, hogy min nevettek, akkor nevettek velem.
Vicces, hogy fel sem tűnt egyik pasinak sem(az egyik még csak 2,5 éves lesz), hogy felemás lábbeli van a gyereken.

1 megjegyzés: