Összes oldalmegjelenítés

2013. május 4., szombat

Nem lehet vele betelni

akkor sem, amikor alszik, olyan gyönyörű, mindig megcsodálom, hogy milyen szép, mennyire bájos a pofija és milyen nagy......nem lehet vele betelni.
Kb. 1 hónapja kapta meg a "Cimbis" ágyát a Verdák meséből. Valójában nem Cimbinek hívják, hanem Villám Mekvín, de van egy könyve, aminek az a címe, hogy Cimbi és a Traktorjaj(köszi Edina). Innen jött neki a Cimbi. Az apja önálló döntése volt az ágy kiválasztása, beleszólásom nem volt, hiába az ágynéző körúton jeleztem neki, hogy nekem ez a típusú ágy nem tetszik, de mégis megvette("mert a gyereknek tetszik és ez a lényeg"-szerintem meg mindennek örül, ha kap valamit)

Mióta beköszöntött a tavasziasnyár, azóta Kendus nem alussza át az éjszakát, egy két kivétel persze előfordul, megébred, bejön a szobánkba kakaót kér, aztán pisilnie kell. Utána melléfekszem, de nem bírom sokáig, mert nem az én méreteimre lett kitalálva az ágy. Jó, ha csak egyszer ébred, de inkább kétszer, háromszor. Ha még nem alszik elég mélyen, akkor nem tudok mellőle bebújni a saját ágyamba, mert működnek a radarjai és rögtön felébred, ha le akarok lépni. Mióta nincs cumi, azóta gyömöszöli a kezem.
Van, hogy magam mellé veszem a nagyágyba és ott alszik, de akkor biztos, hogy arra ébredek, hogy rúgja a pocakom.
Az ágy feletti polcon sorakoznak a plüss állatok, a sor bővült egy zenélő angyalkával és a táncoló nyuszival. Lefekszem mellé és leosztja, ki kivel alszik, körbebástyáz állatokkal.

Nagyon izzadós, csak egy kis body van rajta, de éjszaka az is nedves lesz. Próbálom hűteni a szobát, olyan 23 fok körül lehet nála.
Elalvás előtt a sláger a repülős könyv(köszi Krisz), már uncsi, de mindig azt hozza, hogy olvassuk. Többször beszélünk arról, hogy szeretne egyszer repülőre ülni. Kérdezem tőle, hogy hova utazna, válasz: Afrikába!(ott Anya vannak zsiráfok, zebrák).
Talált a kisházában 20 forintot, mutatja és mondja, hogy Anya, ebből a pénzből tudunk venni repülőjegyet!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése