Összes oldalmegjelenítés

2012. szeptember 25., kedd

Névnapos

Mikor kérdezem, hogy hogy hívják, válaszol, hogy Ende(a mássalhangzókkal hadilábon áll)
Valamelyik nap a boltba a görgös kis kosarat egyedül vitte, kétszer borult is, nagy színész, ha látom, hogy elesett, akkor sír:)Megállított a sorban egy nő, hogy hallja, Kendusnak szólítom, milyen szép a neve(ilyet még nem hallott).

Reggel ajándékbontással indult, kapott könyveket, egy Szaffis nyomdát(amiből hiányzott a festék:(, dinós pulcsit, Noddys könyvet(térbeli) és dvd-t. (Az utóbbit legolcsóbban az egy eurós boltban lehet beszerezni). Noddys könyvből ma legalább ötször meséltem, a sztori röviden: Noddy kocsiját lefújják lilára és narancssárgára, Noddy jajveszékel és elmegy Fülenagy barátjához, akivel együtt nyomozni kezdenek és a nyomok Teca Macihoz vezetnek, végül kiderül, hogy ő hobbiból festeget csak. Az elkövetők (mint mindig) a koboldok, Karaty és Fortély. Bevallják tetüket, amit csak viccnek szántak.(később megbánják) Büntiből le kell festeniük a rendőrség épületét is.Játékvárosban mindig történik valami.



A két jóbarát
Motoroztunk,játszótereztünk Noelékkal.A motorozás nekem felér egy aktív aerobic órával. Villám sebeséggel közlekedik, sajnos nem igazán körültekintő az úton(még jó, hogy nyugdíjas övezetben lakunk).

Az Újtelepi játszótér az egyik kedvencünk, gyalog kb. 15perc. A játszótér egy homokozóra lett kialakítva. A függőhídon már egyedül megy át!2-3 nyuszika motor volt kint játszón, ami korban és súlyban sem neki való, de azzal flangált, féltem, hogy szétesik alatta. Bezzeg, ha valaki kipróbálta az ő mociját, akkor bevette minden erejét.
Gyí, paci, paripa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése