Összes oldalmegjelenítés

2012. szeptember 11., kedd

Talán a foga?

Kendus tegnap óta erőteljesen nyáladzik, kell elé előke vagy folyamatosan kell törölni textilpelussal, volt, hogy nyálban úszott a felsőrésze.
Tegnap hajnalban indította a napot, délelőtt sok mindent elintéztünk, pl: volt fodrésznál és "Beckham"-es lett a sérója, délután a napsütésben már kicsit zebrásnak tűnt a gyerek feje. A bankban rákezdett: "Hinta palinta, ugorj Dunába", volt közönsége, megjegyezték, hogy milyen aranyos, ügyes ez a fiú!A boltba rámszólt, hogy vegyünk kettőt(de miből? mindenből?), Anya, kettőt, Anya kettőt!Számolás: egy, kettő, tíz:)
Ma normál idpben ébredt, de csak 14 körül aludt el, nyűgös volt, fáradt, de amikor lefeküdtem mellé, akkor lovagolt rajtam. Elmeséltem nekik, hogy kik alszanak már. Pl: Ata, válasz: torna, Maja, inni(Tornán találkoztak, Maja hozott neki szívószálas innivalót, most a piros gyümölcsös sió a kedvenc)vagy Mama is alszik,válasz: Csibi, cumi(Csibinek odadobta a cumiját, persze ő úgy adja elő, hogy Csibi elvette tőle, nagy franc a kiskrapek)
Álmában többször kiálja a nevem, előbb is berohantam, a szeme csukva, de ő alszik(nem mélyen, mert cuppog a cumin)
Cumi: mondtam neki, hogy odaadjuk egy babának, mert ő már nagyfiú nincs rá szüksége. Mondja, hogy babának adja, aztán elkezd nyafizni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése