Összes oldalmegjelenítés

2012. szeptember 22., szombat

18, 14, Névnapos

Roninak szeptember 20-án van a szülinapja és idén 18 éves lett, nagykorú, jogosítvánnyal, egy előre hozott érettségi tulajdonosa!
Balázs szeptember 29-én lesz 14 éves, Kendusnak 25-én lesz a névnapja. Őket ünnepeltük ma.

Éjszaka Kende már hallhatóan nehezen vette a levegőt, tudtam, hogy nem lesz ennek jó vége. Reggelre taknya-nyála egybefolyt. Folyamatos orrtörlés, orrszívás(teljes erőbedobással tiltakozik) és össze kell magam szedni, ha a hőjét akarom megmérni, mert rúg, csíp, üt.
Sajnos a konyhát nem sikerült kidekorálni, mert a díszeket elnyelte a padlás. Zoli szerint fent van valahol, de nem találja, időm, kedvem, pénzem  nem volt  újakat venni.
Délelőtt takarítottam, tésztát dagasztottam, nem mentünk ki és lázközeli állapotban nem szívesen megyek vele bárhová is. Nehezen, de elaludt(keveset szunyált), aztán jöttek a Keresztszülei, Roniék, Öcsiék.
A Keresztszülőktől egy nagyobb teherautót kapott, homokozószettel. Kendus kitalálta, hogy ő bizony kimegy homokozni, tiltakoztam, aztán kitalálta, hogy motorozik, végül beadtam a derekam és az udvaron adta a gázt a kismotornak:)
Öcsiéktől egy felmosószettet kapott, teli találat, bejött és még az üvegeket is megtörölte a felmosóval.(A legújabb, hogy azt játssza, hogy ő kovács és patkolja-üti- a műanyag rúddal az ajtó üvegét vagy az asztal üveglapját)és egy trakit is kapott:)
Mamától mesekönyveket!!

Kendus néha bal, néha jobb kezes még
Alkoholos filccel rajzoltak a lurkók, Kendus szokás szerint alagutat, kerítést is épített a gépjárműflottának.

Roni és Balázs kapott a kerület legjobb cukijából egy feketeerdő tortát, tűzijátékkal.(Kendusnak annyira bejött a tűzijáték, hogy tapsolt és csodálkozott)
Megsütöttem életem első mini kakaóscsigáit (nem leveles tésztából és nem cukrozott kakaóporral készült), csináltunk gyümissalit, voltak aszalt gyümölcsök, kókuszkocka(nyami), Dédi zserbót, mézeset, kókuszszeletet sütött, sósnak ropi volt(nálunk Zsaklin kivételével mindenki édesszájú)

Estére Kendus teljesen kimerült, volt legalább 10 perces hiszti, gyors fürdés és sok mese alvás előtt.

1 megjegyzés:

  1. Boldog névnapot Kendének!:-)Remélem jobban van!
    És a kakóscsiga nagyon guszta.:-)

    VálaszTörlés