Összes oldalmegjelenítés

2012. szeptember 14., péntek

Újhagymás-mozzarellás töltött csirke

NL Konyhában szerepelt a recept, a család férfitagjai az édességek mellett húsimádók.
Az étel elkészítése könnyű, nagyon gyors(20p)és isteni!
Köretként saláta volt: 1 nagyobb fej fejessaláta, 2 szál újhagyma, 2 marék rukkola. Öntetként: olívaolaj, almaecet, balzsamecet.
Hozzávalók: (kisebb mennyiségeket használtam, mint ,amit a recept ír)
                   3 szelet kenyér
                   2 dl tej
                   1 tojás
                só, bors, majoránna
                  2 szál újhagyma
                  2 darab(20-25dkg)vízes mozarella
                  1 egész csirke
                 
 Elkészítése: 1. A kenyeret felszeleteljük, tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk és keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a sót, borsot, tojást, majorannát. Jól összedolgozzuk.
                   2. A hagymákat alaposan megmossuk, a zöldjével együtt felkarikázzuk, a töltelékhez adjuk. A mozzarellát apró kockákra vágjuk, a töltelékhez adjuk.
                  3. A csirkét  alaposan megmossuk, besózzuk(a mozzarella levével leöntöttem). A csirke bőrét az ujjunkkal finoman feltépjük, fellazítjuk. A töltelékből a csirke belsejébe is rakunk.
A fényképek nem sikerültek:(
                          

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése