Összes oldalmegjelenítés

2012. szeptember 6., csütörtök

Vonzalom az autókhoz

Megfejtettem, hogy mit jelent Kendénél az "akakó" kifejezés, nem kakaó, mert azt tisztán és érthetően mondja, hanem: autó.
Rajong az autókért(nem is tudom kire hasonlít ez a gyerek?!), mindegy, hogy a járgánynak van kereke vagy ha van,akkor mennyi, van e ablaka vagy totálkár a gépjármű. Sokat örökölt Balázstól, mi még egyet sem vettünk neki vagy kapta vagy örökölte őket.
A villogós, szirénázó, távirányítós, hátra húzható autók a kedvencek. Nagy becsben tartja őket, vigyázz rájuk és csak a kiváltságos vendégek játszhatnak velük.

Ha Zoli beáll este az autókkal az udvarra, akkor ő biztos ott van és segít a vezetésben. Vannak favorizált típusok: ilyen a Trabant!!(Szécsényben láttunk, Pesten már ritkább, azóta felismeri és mondja), Matiz(Mamáé), Golf(enyém), Ford(Apáé)

Hangosan kiabál, ha kukás, tűzoltó, mentőautó jön az úton. Bevásárlóközpontokban vannak olyan járgányok,amikbe, ha bedobsz 100ft, akkor működésbe lendül, mozog jobbra-balra, előre-hátra. Pént nagy ritkán dobok be, de tudja hova kell a 100ast rakni és imitáljuk a vezetést.

Van egy kisbabája, de az nem köti le, időnként altatta, de ennyi, nem foglalkozik vele, lehet, hogy genetikailag kódolva van, hogy a fiúk a kocsikkal játszanak?!
Ha legózunk, akkor is autókat építünk:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése