Összes oldalmegjelenítés

2012. szeptember 15., szombat

Mozgás

Kendus nagyon mozgékony , egy percre sem ül le(kivéve Noddy nézésnél):)
  Nem izgága(nekem olyan pejoratív ez a kifejezés). A környezetünkben lévő lányoknál sokkal aktívabb.

A tornán volt versenyfutás, a terem egyik sarkából a másikba. Élvezte, síkitott, a futás közben hátranézett és integetett a háta mögöttieknek, zabálnivaló. (Egyébként az első háromban mindig benne volt:) Amikor Kati néni, a foglalkozásvezető mondta, hogy most fussanak a gyerekek pl a padig(ami a terem végébe volt, akkor Kendus megjegyezte, Anya, de jó!)

A bölcsőjébe(amit egy ideje árulok a vaterán és a súlya, mérete miatt jelenleg  a konyhában van)kivettem a szivacsot és azon ugráltunk a szobába.(Trambulin helyett)
 A gyertya és Meli féle speciális híd még ment is, de nem tudtam bukfencezni:(  (Ezt meséltem MAmának, aki mondta, hogy soha nem is tudtam bukfencezni, ami nem igaz, kézen/fejenállni soha nem tudtam, de a bukfenc mindig ment)
Próbált ő is utánozni. Dédi csinált neki babzsákot, azzal egyensúlyozva sétálunk a házba vagy dobáljuk egymásnak. A törzshajlítás és a csípőkörzést már profin csinálja. Nem kétbalkezes, a labdát rúgja, gurítja, elkapja.

Nyáron a tricikli pedálját még nem érte el, de szerette volna hajtani. Ha jó az idő és kint vagyunk gyakran futunk versenyt a cél pl a villanyoszlop megérintése vagy Kabiékig a sarokig. Egész nap mozgásban vagyok mellette, azon csodálkozom, hogy egy dekát sem fogyok.:(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése