Összes oldalmegjelenítés

2018. december 1., szombat

Körök

Mielőtt délután elhagynánk az iskolát, Kende több kört fut vissza otthagyott/elhagyott holmikért.
Először kijön benti szandálban, fel sem tűnik neki.
Gondolja, hogy hazajön pulcsiban. Visszazavarom kabátért, sapka, sálért(a kesztyű most jött be a képbe). Előfordult, hogy az egész ügyelet az ő kabátját kereste(!), az ebédlőben(délben)még rajta volt. Ez az utolsó kép, ami beugrott neki. Ebédlőben nincs, ügyeletes teremben, osztályteremben nincs. Már a mosdóba is nézték. Egy szemfüles észreveszi a földön ledobva(ügyeletes terem)Megjegyzem ennyire figyel a holmijára. Pénteken a tornacuccra is figyelni kell. Őszi szünetben hazajött nélküle. Fel sem tűnt(neki)
Ha a ruhaneműk rendben vannak, akkor jön a kulacs és az ételtartó doboz.
Több biztonsági készletet tartok itthon belőlük. Hétvégén általában kissé beposhadva, büdösen, de hazakerülnek.

Amikor fáradt vagyok, velem is ezek történnek. Elhagyok dolgokat. A héten egy aranykarkötőt veszítettem el, bízom a legjobbakban, hátha valaki utánam hozza(egyszer volt erre példa)

Kendus annyira kimerült, fáradt, hogy ma a szombati "munkanap"után, itthon majdnem 3 órát aludt . A héten jártak színházba, ott a felénél elaludt, úgy keltették fel az osztálytársai.

3 megjegyzés:

  1. Akkor mindig van mit keresni és nem unatkoztok :) ! Nálunk is volt kabáteltűnés a héten, de nem a kicsinél hanem viccesen, a nagynál :) ...
    Remélem meglesz a karkötőd, szurkolok!
    Mára pedig boldog névnapot is kívánok magunknak :) !!!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Vivi!Neked is!
    Valamiért nem engedi, hogy hozzád kommenteljek!

    VálaszTörlés
  3. Nahát, már hiányoltalak is, olyan rég jelentkeztél... Nem tudom mi lehet, megint írok szerintem a rendszereseknek, a többiek most tudtak írni általában, de nagyon változó, van, amikor más is írta, hogy nem ment, aztán újabb körben sikerült neki, szóval nem értem, túlnő rajtam, sajnos, de jelzem az illetékeseknek...
    Köszi a köszöntést :) !

    VálaszTörlés