Összes oldalmegjelenítés

2018. november 30., péntek

Kipp Kopp és Tipp Topp

Vince az utóbbi időben rengeteget fejlődött. Azt nem tudom, hogy ez a fejlesztéseknek köszönhető vagy az egyéni érése most látható, hallható. Verseket, mondókákat mond fejből. Nőtt a türelme, kifejezőkészsége. A "vacak"szót még most is elég sok mindenre használja:)
A szomszéd kerület Művelődési Házában láttuk a Kipp Kopp és Tipp Topp című bábelőadást. 11-től kezdődött, ami nála már egy ebédhez készülődős időszak, most nem volt nyafi, hiszti, simán bírta, sőt élvezte az előadást. Kendével mi itthon tanultunk, ők Zolival Csepelen lakást felújítottak. Ott találkoztunk, rögtön beugrott neki, hogy az ovival is ide jár(t)színházba, egy darabot sem tudott megnevezni, de a helyszín rögtön ismerős volt neki. Kende már kinőtt a Kipp Kopp korszakból, lefeküdt a színpad elé tett párnákra és figyelt.
Előttünk romlott el a jegypénztáros nyomtatója, aztán nem volt ruhatár, a büfét pedig a bejárat mellé tették, ezek nem tetszettek, de minden más igen. Egy-két-három "neveletlen, kulturálatlan"anyuka, aki előadás alatt kimegy a büfébe, hozz három csomag ropit a szegény, éhező gyerekének(1 órás az előadás)aztán a nyitással csörög 10 percet. Aki a magánéletét  barátnőjével az előadás alatt beszéli meg...
A darab nagyon aranyos volt, a zenei betéteknél Vince táncolt.
Maga a történet ismerős volt nekik. Amikor kérdezett valamit Kipp Kopp, akkor hangosan válaszolt, szinte együtt csodálkozott, meglepődött és nevetett a bábokkal.
A végén közelebbről is meg lehetett ismerkedni a bábokkal.
  Olyan rendesen, jól nevelten viselkedtek, büszke voltam rájuk!
Utána ebédelni a szomszéd pizzériába mentünk
. Délután pedig itthon is "színházasat"játszottak. Vincire nagy hatást tett!Azóta is emlegeti!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése