Összes oldalmegjelenítés

2018. november 17., szombat

JUDO

Kende egyik tesi órájára bement a judo edző, nyilván kedvet akar csinálni a sporthoz és gyerekeket toborozni. Az én fiamat teljesen elvarázsolta, hozta is a jelentkezési lapot. Egy héten kétszer van, hétfőn és pénteken az iskola tornatermében. Hétfőn teniszezik, pénteken pedig tanulási időben 15.15-től.
Elolvastam a lapot, amin felkiáltójellel van írva, hogy a körmöket tövig le kell vágni!Hangosan olvastam, Kende visszakérdezett, hogy a rózsaszín részt is?
Abszolút nem judo-s alkat, magas, vékony. 140-es ruhamérethez tartja masszívan a 24kg. Ruhában ez a ropi alkat nem feltűnő, ha nem gumis vagy állítható derekú a nadrág, akkor leesik róla. Nem tudnám neki elképzelni a küzdősportot, itthon persze bemutatta, hogy mit "tanult", apja szerint ez inkább pankráció.
A másik, amiért nem támogatjuk, az az, hogy az osztálytársai közül a bántalmazó kisfiú jár(aki miatt az igazgatónál is jártunk már, mert a saját könyvével úgy fejbe dobta, hogy feldagadt a homloka, aki nem egy súlykategória Kendével, ha lehet, akkor kerüljük a társaságát)
Ő meg csak hajtogatja, hogy menni szeretne. A sakkot decemberben abba hagyjuk(motiválatlan, az oktató rendszeresen késik, nincs előrelépés)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése