Összes oldalmegjelenítés

2018. november 18., vasárnap

Játszóházas szombat délután

Aki megkérdezi, hogy milyen ajándékot vegyen a fiúknak(szülinap, karácsony), azt mondom, hogy élményt. Tényleg mindenük megvan, jártam mostanában többször a Müllerben(angyalkának apróságokat beszerezni)és egy-két társasjáték kivételével(ami drága)nem találtam olyat, amire azt mondtam volna, ez az, ez pont a fiúknak való!
Vince nyári szülinapjára kaptunk a közeli játszóházba belépőt(ahol tartottuk a bulit), ezt használtuk fel tegnap. Kende már délelőtt be volt sózva, Vince inkább itthon maradt volna játszani. Minden délután szerepjátékozni, öröm látni és hallgatni őt.
A játszóházak dühöngők a gyerekeknek, ahol kicsit megőrülnek és fékezhetetlenné válnak.
Szombaton mindig sok a szülinapi buli, rengetegen voltak. Kende korosztályát(ránézésre)már nem láttam, kisebbek, babák játszottak. Felhívtam 3-4 barátot, hogy lenne-e kedvük hozzánk csatlakozni, de senkinek nem volt.
A bejáratnál egy plakáton láttam, hogy a 8. születésnapja van a játszóháznak, emiatt extra programok vannak. Rögtön a bejárat mellett egy szerencsekeréken pörgettek a fiúk ajándék zsetonokat(mindig lehúzásnak érzem, ha a  drága belépő mellé a játékokhoz még zsetont kell venni). Ezt felhasználták a markolóhoz, Kende autós szimulátorhoz.
Legtöbb időt a szivacsos, "babás"résznél töltöttük, ahol műanyag kockákból házat építettek, több gyerek összejött és egész szép létesítmény lett a végeredmény.
Minden gyereknek és szülőnek járt torta, Kende gyümölcsöset választott, Vince természetesen csokisat. Egy cowboy csinálta a műsort, Kendus önként beállt és részt vett az akadályversenyeken. Egy óriás elefánt és egy oroszlán járt körbe-körbe, na ez Vincének nagyon bejött!Ragaszkodott ahhoz, hogy az elefánt nem is elefánt, hanem oroszlán.
Kende ugrált a trambulinon, onnan egy felfújt matracra, mindezt úgy, hogy közben arcon rúgta magát, még ma is őrzi a piros pukliját. Sziklafalat mászott, nagyon ügyes és gyors!(Többen megjegyezték:)
A hazajövetel nem volt egyszerű, 19-kor indultunk haza, többszöri könyörgés után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése