Összes oldalmegjelenítés

2018. november 12., hétfő

Dedós

Hamarosan itt van Kende szülinapja. A hétvégén elkészítettük a szülinapi meghívókat, nekem jobbnál-jobb ötleteim voltak, Kendus mindent leszavazta azzal, hogy dedós.
Színes képeslap mintákat vettem a Lidl-ben(olyan vidám színűeket, borítékkal együtt). Erre a szöveg mellé került matrica, karácsonyi kép(az ünnepeltnek kellett kivágnia és ragasztania, amit nem szeret).
Nyomdáztunk is rá, dekoratív lett!
Ő ceruzával beleírta, hogy ha a vendégnek van focis kártyája vagy nurf pisztolya, azt hozza magával. Nem engedte, hogy segítsek, lett benne helyesírási hiba, végül radírozott(amit meg én nem szeretek). A nurf pisztolyt és úgy általában a pisztolyokat nem engedem be a házba. Egyszer 8 éves és ha ez a vágya, hát legyen.
Ma bevitte az osztálytársaknak a meghívót és kiderült, hogy egy másik fiúnak(aki a napközis tanító néni fia)is aznap lesz a bulija. Délután már sírt, hogy hozzá nem jön majd senki.
Áttettük vasárnapról szombatra(aznap húzós lesz, mert délelőtt fejlesztésen vagyok Vincével a Gemben). Holnap viszi a módosított változatot.
Szerencsére a partyra meghívott mobil kemencés-lángosos bácsinak megfelel a szombat is.

1 megjegyzés:

  1. Ez a dedós dolog nagyon ismerős :) , ez megy állandóan Tománál is, néha eszement elképesztő dolgokról derül ki, hogy dedós :) , ami lehet ruha, mese, egy mozdulat, megjegyzés, de még hangsúly is :) , és persze mindig ki is kéri magának :) ...

    VálaszTörlés