Összes oldalmegjelenítés

2018. november 29., csütörtök

Logisztika

Ha Zoli nincs itthon, akkor valamelyik gyerek beteg lesz vagy szombati munkanap van úgy, hogy az egyiknek nincs munkanapja.
Mindent megoldok, tegnap délben még vállon is veregettem magam:)
Először a csütörtök, szombat volt a feladvány(pénteken itthon maradtam az eredeti terv szerint. Csütörtökön 0. órám van(illő 6.50-re beérkezni az iskolába), ez egy tehetséggondozó óra. Már a múlt héten agyaltam ezen. Péntek délután moziztunk a diákokkal(egyszer-egyszer van ilyen jellegű rendhagyó óra), probléma megoldva. Az első órára is nehézkes a beérkezésem, két gyerek két kerületben, én megyek a harmadikba(nem egy az irány). Kendét a barátok reggel beviszik a suliba, néhány utcával laknak tőlünk távolabb ,két gyerekét viszi az anyuka(egyedül neveli őket), az autóba elfér Kendus is( az anyuka saját autója szervizben, egy kölcsön miniautóba összehúzzák magukat) Nekem ez már nagy segítség!Már csak Vincét kell az oviba elvinnem, közben az egyik kolléganő felajánlotta, hogy bemegy kezdésre szívességből az első órára, amikor beérek, leváltom őt.

Újratervezés.
Kedden este telefonálnak az ovis szülők, hogy az oviban leállt a fűtés.(Nem vagyok fb-n, oda írják ki ezeket az infókat, szerencsére mindig értesítenek a többiek) Egész héten nem lesz ovi, hozzáteszem a hét nevelés nélküli munkanappal indult. Péntekre volt fogadóórám az óvónőhöz(miattam már kétszer került lemondásra)és lett volna egy adventi készülődés is.
Nóri bevállalja csütörtökre Vincét, idejön hozzánk 6.30-ra(amikor indulunk Kendével a suliba)utazik miattunk 1,5 órát. Nem lehetek elég hálás neki.
Szombaton Erika lesz Vincével, péntek este átjön, itt alszik.

Újratervezés.
Szerda délután Vince belázasodik. Magas láza van, Kendéért úgy megyünk el a suliba, hogy itthon kap algopyrint, alszik a kocsiban, a karomba cipelem(parkolóhely csak a párhuzamos utcában van)
Nóri, Erika a segítők lemondása. Maradok táppénzen. Éjjel alig alszok, folyamatosan magas láza van Vincének. Nurophen múlt hét végén fogyott el, Kende urológiai beavatakozása után. Elfelejtettem venni. Maradok itthon táppénzen. Délután irány a doktornő.
Kendét reggel a barátok viszik iskolába. Az anyuka 7 után itt van érte.

Nemrég megnéztem Szamosi Zsófi Egy nap című filmjét. Érdekes. Ajánlom!

2 megjegyzés:

  1. Hát, igen... így van ez... Jobbulást a lázasodnak!

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást és gyógyulást Vincének!
    Le a kalappal a logisztikád előtt :) ...

    VálaszTörlés