Összes oldalmegjelenítés

2018. december 31., hétfő

2018-as év leltár

Az idei év legnagyobb szenzációja, hogy elkészült a házunk. Teljesen KÉSZ. Ezt 10 évvel ezelőtt és a legszebb álmomban sem gondoltam volna. Olyan, amit kitaláltunk, elterveztünk, megálmodtunk. A ház vásárlása után elkezdtünk egy "könyvecskét" , ebben képeket ragasztottunk, rövid szövegeket írtunk mellé. Igaza van annak(Zolinak:), aki azt mondja, hogy egy pénztemető. Jobban jártunk volna, ha veszünk egy földdarabot(a fővárosban már 10 évvel ezelőtt is ritkaságszámba ment a jó helyen lévő telek)
Több évig megtartottuk(kényszerből)a 60 éves hajópadlót, a cserépkályhát,a régi üveges fa ajtót.
Élvezzük, szeretjük, örülünk a háznak. Tele van egyéni megoldásokkal(Zoliban egy belsőépítész veszett el).
Kende elkezdte a másodikat, kedvet kapott a teniszhez. Ha úgy adódott, akkor jött velem edzésre, kezdetben labdaszedő volt, aztán átadtam az utolsó 15 percet neki, majd csoportos edzésre vittük. Jövőre talán egyéni órákat fog venni. A sulis akadályokat könnyen vette, rengeteg órája van: az alap óraszámokat megdobja a napi angol és a heti két hittan. Szívesen megy templomba, egy hangja nem volt az idei adventi hajnali(6-kor kezdődő)misén is részt vettünk. Túlestünk a fiús műtéten, amit egy ideje már halogattunk. Részt vett élete első ottalvós táborában. Ez azért is nagy szám, mert nem aludt még senkinél. Jövőre is megy:)
Vincével elkezdtük a GEM Klinikán az intenzív fejlesztést. Ezt anyagilag úgy tudjuk csak vállalni, hogy munkahelyet váltottam(két helyen vagyok most is, az egyik fizetésem automatikusan utalom át)
Rengeteget fejlődött, minden tekintetben. Két barátnője(csak lányokkal barátkozik:)van az oviban, akik sajnos elmennek suliba. Betörte a fejét, a legnagyobb káosz közepén(sittes zsákok, falbontás napján), a nyomát még mindig őrzi(szerintem élete végig fogja, mellette egy bárányhimlő nyom).
Nyaraltunk Gyenesdiáson, kifogtuk a nemfürdős hetet, ennek ellenére jobbnál-jobb programjaink voltak. Nyáron sokat voltunk Dédinél, barátoknál.

6 megjegyzés:

  1. Akkor jó kis év volt! 😀 Bárcsak a mi házunk is készen lenne! Na majd 5 millio Ft múlva talán...🤣🤣 BUÉK!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm!Nektek is boldogságot, örömöt, egészséget, energiát, erőt kívánok a következő évre!Legalább 5 milliót:)

    VálaszTörlés
  3. BÚÉK nektek! És gratulálok a házhoz! :-)

    VálaszTörlés
  4. Örülök és gratulálok, hogy sikerült az, amit megálmodtatok a házzal kapcsolatban, úgyhogy az elmúlt év nagyon eredményes volt nálatok :) ! Legalább ilyen, de inkább sikeresebb, boldogabb, szebb új évet kívánok Nektek, sok puszi :) !

    VálaszTörlés