Összes oldalmegjelenítés

2016. június 7., kedd

Leszokott

Idén Vinci leszokott a cumiról, babakocsiban alvásról, nagyjából a pelusról is(alvásnál éjjelre van, ma napközben nem volt, nem történt 'baleset', ellenben délután a játszótéren bekakilt:(.
Jó úton haladunk az ovihoz.
A hisztiről, a verekedésről, követelőzésről még nem szokott le, remélem hamarosan az is eljön.
Babakocsit Zoli bezsákolta, felkerült a padlásra. Kísértésbe sem tudok esni: ha nem alszik el mese, simogatás után sem, akkor nem tudom kivinni az udvarra aludni. A babakocsi akkor is segítség volt, amikor hazafelé elaludt az autóban. Nincs árnyék az udvaron, nem megoldás, hogy hagyom őt a kocsiban tovább aludni(szabálytalanul ülésmagasítóban utazik, ami a bátyjáé elvileg)
Ma is elaludt logopédia után, beszaladtam felállítottam neki a széles horgászágyat és szunyált még kb. 30 percet(ami kevés)
Tegnap az ő szülői értekezletén voltam, szívbemarkoló, hogy ez az idő is eljött...pedig tényleg most született!Óvónéni alapján választottunk csoportot a beiratkozáskor, majd kb. 2 hét után mondták, hogy aki miatt választottuk a pillangó csoportot, más kerületbe megy óvodavezetőnek. Helyette pályakezdő jön, aki nagyon lelkes, de nincs tapasztalata. A lelkesedés, elhivatottság nálam többet ér, mint a tapasztalat. Majd meglátjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése