Összes oldalmegjelenítés

2016. június 9., csütörtök

Fekete-fehér

Délelőtt felhívott az óvónő(a kettő közül az, amelyik Kende szerint nem kedves a gyerekekkel).
Privát számon hív, azt hiszem Zoli az,úgy is szólok bele.
Lényegtelen dolog miatt hívott: holnap délután a juniálison, ismét elbúcsúznak a középsősök a ballagó gyerekektől(egyszer már megtették a ballagás/évzáróm, de több 'puncsos'szülő csemetéje megy suliba)
Arra kér az óvónő, hogy holnap fekete nadrág-fehér ingben legyen Kendus. Biztos feltűnt neki, hogy az évzárón kockás ingben és sötétkék lenvászon rövidnadrágban szerepelt(közel 30 fok volt)
Van egy hosszú, fekete nadrágunk(ami bélelt), az évzáróra vettem a sötétkék(egyébként csinos, elegáns)lenvászon nadrágot. Hosszú ujjú fehér ingünk van, rövid nincs.
Nem ballagó diák, nem iskoláról van szó és különben is kb. 10 percről van szó. Szerintem a fekete nadrág(az az élre vasalt féle)és a fehér inge helyett is tud egy fiú alkalomhoz illően felöltözni. Bezzeg a lányok!Nekik nincs ilyen előírás!
Sokan azt gondolják, hogy a lányokat könnyebb öltöztetni(nincs tapasztalatom), de fiúknak is lehet venni szép ruhákat!
Még jó, hogy ma szólt, holnapra kell az ünnepi öltözék. Nincs időm/lehetőségem ma/holnap a közeli bevásárlóközpontba gyerek nélkül elmenni(Vincivel meg sem próbálom, egy-egy boltba elmegyek vele, de plázába nem)és üzletekbe járkálni ruha után.
Marad a hosszú fehér ing és a rövid nadrág, hozzá Kende hosszabb szárú zoknit vesz, ő ragaszkodik ehhez, utálja a titokzoknit. Mondták már, lehet, hogy informatikus lesz(ők öltöznek hasonlóan:)
Remélem annyira nem fog kilógni a többiek közül. Ha kilóg is, akkor is ő a legszebb!

1 megjegyzés:

  1. Akkor lehet, hogy nálunk Máté lesz informatikus :) , ugyanis ő is nagy nehezen vesz csak fel titokzoknit :) ... Egyébként tényleg hülyeség ez a kiöltözősdi oviban, nálunk nem kellett ünneplő azoknak, akik nem ballagtak.

    VálaszTörlés