Összes oldalmegjelenítés

2015. december 1., kedd

Parlamentnél sétáltunk

Mióta az eszemet tudom a Parlament egy része mindig fel van/volt állványozva, állandóan csinálnak rajta valamit. 
Most, hogy ott jártunk állványt nem láttunk, helyette új szobrokat, új bicikli utat, kőtárat és nagyobb területet, ahová nem hajthatnak be autóval. Legutóbb tavasszal sétáltunk arra, akkor Vincinek a szökőkút, Kendusnak a szobrok tetszettek leginkább(na meg az Olimpia Park)
Szerintem gyönyörű a Parlament épülete, élmény körbejárni nem csak nappal, hanem éjszakai pompájában is mutatós.
Mostanában több embertől hallom, hogy nem szereti Budapestet. Az egyik legszebb város a világon , minden negatívuma ellenére mi imádjuk!
Korai sötétedés miatt nehéz megoldani, hogy a fiúk legyenek elég időt levegőn(ha csak fél napig nem megyünk ki, akkor Vinci tombol, amit nehezen viselek)
Az oviban sincsenek kint annyit, amennyit szükséges lenne. Délután ha tehetjük, akkor mindig sétálunk egy kicsit, hétvégén a belvárosban, hétköznap a környékünkön.
Legjobb energialevezetés(és jó móka) volt a gyerekeknek, hogy a padkákon egyensúlyozva fussanak.(Tavaly az Ikeában lehetett kapni egyensúlyozó padot, szemeztem vele, de nem vettem meg)
Kendust nagyon érdekelte, hogy "Az a bácsi miért áll ott?", Vinci oda is szaladt volna hozzá, ha hagyjuk, nem engedtük, helyette elkezdett vísítani(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése