Összes oldalmegjelenítés

2015. december 19., szombat

Karácsonyi műsor az oviban

Kendus hosszú hétvégét kapott, vagyis hétfőn is itthon maradt, ahogy ő mondja: "eggyel több a szabadnapja!"Ma már többször rákérdezett, hogy akkor most tényleg 2 hétig itthon lesz....hihetetlen számára:)
Indulás az oviba
Keddtől minden nap próbáltak a karácsonyi műsorra, azt sajnálom, hogy emiatt nem mentek ki az udvarra levegőzni, délután ezt nehezen tudjuk pótolni(korán sötétedik vagy egyéb más tennivalónk is van)
A gyerekek német és magyar verssel, dallal, betlehemessel is készültek.
A csokornyakkendős az enyém!!
Kendus mindenki szövegét fejből fújta. Pásztoroknak mellényt kerestek, kérdezi, hogy nekünk van-e mellényünk(szövet és kötött van, de pont nem arra volt szükségük), mert vihetnénk egyet be az oviba.
Annyira jószívű: kapott a szülinapjára műanyag katonákat, figurákat. Az egyiket odaajándékozta a csoporttársának, mert "neki nincs olyan" és "úgyis jön a karácsony", mondta is neki, hogy "boldog karácsonyt", máskor a szülinaposnak visz be valamit.
Csoportszobájukba is állítottak fát, rengeteg ajándékot kaptak: jobbnál-jobbakat(néhány társasjátékhoz kedvet csináltak), szép mesekönyveket, lányok babakocsikat, babákat kaptak.

Kende ügyesen szavalt, énekelt. Szépen, érthetően beszél, artikulál, teljes átéléssel mondta a szövegét!
 Nincs hangtévesztése(nem is volt)büszkén ültem az első sorba és hangosan tapsoltam neki. Az új ingjébe fesztített(három fiúnak ugyanolyan volt, mint neki, de nem kérdés, hogy ki volt a legszebb:), előző nap fodrászhoz is ellátogatott:)
Az ünnepség után volt dínom-dánom.
Háromféle "golyós sütit" készítettem: gesztenyéset, kókuszosat, csokisat.
Ebben a félévben,mint szülő az ovis buliból aktívan kivettem a részem(még újak vagyunk jelszóval), a második félévben visszaveszek a buzgóságomból(hagyok érvényesülni másokat is:)
Előző este készítettem a nasikat, család végigkóstolta, mindenki elégedett volt vele(ahogy láttam a gyerekek is)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése