Összes oldalmegjelenítés

2015. december 29., kedd

Dinó Tesó

Az ország Star Wars lázban ég, mi mégis a Dinó Tesót néztük a moziban.
Talán 1-2 terem kivételével mindenhol a Star Wars ment, amíg a büfénél sorban álltunk-kihagyhatatlan kukoricáért-, feltűnt, hogy hány ovis korosztályú, kisiskolás gyerek megy a Star Warsra. Szerintem nem értik, nem nekik szól. Zoli nagy Star Wars rajongó(engem hidegen hagy), ő egyedül megnézte a filmet és tetszett neki(jövő évi fogadalom, hogy keresünk valakit, aki megbízható, gyerekszerető és néhányszor elmegyünk kettesben moziba (is)


Mielőtt megnéztük volna a filmet, nem olvastam kritikát, csak az előzeteset néztük itthon meg kettesben Kendével. A dinók és a "manó"kedves jelem, nincs benne félelmetes rész, egyáltalán nem agresszív.
 Zivatar, eső, szél váltják egymást a filmben, kevés, amikor szép az idő. Erős villámlásnál Kendus felszisszent. Maga a történet érthető az 4- 5-6-7 éveseknek is, nem bonyolult. Kevés benne a vicces rész, inkább az érzelemre épít. Szép helyeken játszódik, a zene( a jó, fülbemászó zene, ami nekem gyerekfilmeknél bejön)ebben a filmben jelentéktelen.
Érdemes megnézni, kisgyerekes családoknak tetszeni fog!

Kende közepes méretű popcornt bevágott egyedül(ha több lett volna, többet eszik, engem zavart, hogy nem friss). Csak lestem hova fér bele ennyi...

1 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy leírtad, akkor mégis csak jó, hogy elmegyünk mi is a napokban.

    VálaszTörlés