Összes oldalmegjelenítés

2015. március 9., hétfő

Szemészeten

Ezt a kontrollt is letudtuk egy időre. Kb. 2 éves lehetett Kendus, amikor feltűnt, hogy közel hajol a laphoz, amikor rajzol vagy belemászik a tévébe, kéri, hogy ne a függönyre vetítsem a diamesét, hanem a cserépkályhára, mert az közelebb van.
Szinte mindenben az Apjára hasonlít(Apjának is kellene, de hiúsági kérdést csinál belőle), náluk mindenki szemüveges. Balázsnak és Erikának is van szemüvege, Balázsnak 7-es!
Csináltunk Atropinos pupillatágítást, végül abban maradtunk a dokinővel, hogy évente megyünk kontrollra, olyan eltérést ő nem lát, ami azt igazolná, hogy szükséges a szemüveg.

Az idei kontroll időpontja már egy ideje adott volt. 11.45-re mentünk volna, ha...(Kendus itthon már nem alszik délután, nem probléma, ha ebéd előtt kell mennünk)
Úgy terveztem, amíg Kendével orvosnál vagyunk, addig Vinci itthon alszik és Zoli őrzi az álmát(tud dolgozni a laptopon), közbejött, hogy Zolinak el kell utaznia. Most mi legyen?
A. lemondom az időpontot
B. megpróbálok aznapra reggelre időpontot kérni
C. Dédit idehívni
Fel sem merült, hogy Vinit alvásidejében viszem magammal, ha bent levetkőztetem, akkor felébred, sír, ha nem alszik el, hanem ébren van, akkor nem szívesen ül a babakocsiban, főleg nem idegen helyen, idegen emberek között.
Happy end a sztori vége: Zoli nem utazott el, kaptam reggel 8-as időpontot aznapra,(csak az asszisztens felejtette el, hogy 11.45 helyett 8 órát beszéltünk meg, gépen, papíron nyoma volt. Zoli 9.30-kor szólt, hogy mennyit kell még várni?Válasz: most látom, 8-ra jöttek, akkor jöjjenek)
 Kende az Apjával ment kontrollra én maradtam Vinivel itthon. Minden rendben volt, a következő kontroll időpontja suli előtt lesz esedékes.
Kendus ügyes nagyfiúként viselkedett, csinálta, amit kellett.
Jutalma egy motoros színező volt, amit a dokinőtől kapott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése